Emlak Konut

Depremzedeye çok önemli haber! THY bin konut yapıyor!

Deprem felaketinin ardından şirketlerin de depremzedelere yaptığı yardımlar çığ gibi büyüyor. İşte bunlardan biri de, Türkiye’nin en büyük şirketlerinden olan Türk Hava Yolları’ndan geldi. Depremzedeler için büyük müjdeyi duyuran şirket, bin adet konut sözü verdi. Bu konudaki açıklamalardan biri de Türk Hava Yolları’ndan geldi

Geçtiğimiz pazartesi sabahı yaşanan büyük deprem felaketinin ardından depremzedeler için peş peşe yardım açıklamaları geliyor. Bu konudaki açıklamalardan biri de Türk Hava Yolları’ndan geldi. Bölgede evlerini kaybeden depremzedeler için büyük müjdeyi duyuran şirket, bin adet konut sözü verdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından ülkenin dev şirketleri yardım yarışına girdi. Birbirini ardına açıklamalar yapan şirketler, depremzedelerin dertlerine çare olabilmek için adına çeşitli açıklamalar yapıyor.

Deprem bölgesi için yapılan bu destek açıklamalarına son olarak Türk Hava Yolları da katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre THY, depremzedelerin yıkılan evlerinin yerine bin adet konut yapacak.

BİR YIL İÇİNDE BİN KONUT YAPILACAK

Konuyla ilgili bir duyuru yapan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, deprem bölgesinde şirket olarak bir yıl içinde bin konut yapacaklarını bildirdi.

THY Yönetim Bolat, Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, deprem bölgesine şirket olarak bin konut inşa edeceklerini söyledi.

Açıklamasında, yarının çok daha önemli olacağının altını çizen Bolat, deprem bölgesinde bin konutluk THY mahallesi inşa edeceklerini bildirdi.

Bolat, “Bugün herkes canhıraş çalışıyor, yardım topluyor. Ancak yarın daha önemli olacak, 10 milyon vatandaşımızın çoğunun ev ihtiyacı olacak. Biz de, bin konutluk bir THY mahallesini deprem bölgesinde inşa etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Açkılamasında dev holdingler, bankalar, sivil toplum kuruluşları ve yurt dışında yaşayan Türklere de çağrı yapan Bolat, “Büyük holdingler, bankalar, futbol takımları, gizli ya da açık milyarderler…Bizim bu teklifimizin aynısını yapmaya var mısınız? STK’lar, yurt dışında yaşayan Türkler… Sizler var mısınız? Buralarda sizin de bir mahalleniz olsun” ifadelerini kullandı.

Bolat’ın açıklamasına göre, deprem bölgesinde inşa edilecek konutlar bir yıl içinde bitirilerek depremzedelere teslim edilecek.