29 / 04 / 2024

Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi ihalesi 23 Aralık'ta!

Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi ihalesi 23 Aralık'ta!

Kocaeli Derince'de, ilçe belediyesi tarafından kapalı yüzme havuzu kompleksi işi ihale ediliyor. Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi'nin ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek...




Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığından:


1 - Belediyemizin hüküm ve tasarrufu altında bulunan; Kocaeli İli, Derince İlçesi, Yavuzsultan Mahallesi, Canan Caddesi üzerinde, 19.J.3.c pafta, 1387 ada, 1 numaralı parselin 2.350,00 m2'lik kısmı üzerine Belediyemizden herhangi bir kaynak aktarımı olmaksızın, ihaleyi kazanacak katılımcı tarafından tüm masrafların karşılanarak yapılması, ihale sonucu belirlenen süre içerisinde işletilmesi ve süre sonunda bilabedel kullanılır vaziyette teslim edilmek şartıyla Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi yapılması için 23.12.2014 Salı günü saat 10.30'da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü" ile 20 (yirmi) yıllık süreden eksiltme yapılarak ayni hak (üst hakkı) tesis edilmesi (M.K. 826. ve devamı maddeleri) amacıyla ihale yapılacaktır.

2 - İhale, 23.12.2014 Salı günü, saat 10.30'da Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi, Belediye Hizmet Binası, No: 83, K: 3 adresinde bulunan Derince Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3 - İhale edilecek yerin 20 (yirmi) yıllık üst hakkı tesisi için belirlenen muhammen bedeli 1.920.000,00TL+KDV, ve Geçici teminatı 57.600,00-TL dir.

4 - İhaleye katılmak isteyen;

a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişilerde; Noter tasdikli imza beyannamesi ve Nüfus kayıt örneği,

2) Tüzel kişilerde; Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri ve Ticari Sicil Gazetesi.

b) Tebligat için Kanuni adresini belirten adres beyanı,

c) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu 2014 yılına ait Ticaret ve Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;

ç) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuzun aslı, (Mevduat veya Katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır.)

d) İhale şartname bedeli yatırıldığına dair belgenin aslı, (İhale Şartnamesi; İdare adına Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden 250,00-TL karşılığı satın alınabilir. Şartname bedeli ödemesine ait makbuz ihale dosyasına konulmak üzere istekli veya yetkili vekillerine verilir.)

e) Derince Belediyesinden Borcu yoktur belgesi, (Derince Belediyesine borcu bulunan özel ve tüzel kişiler ihaleye katılamazlar. İhaleye katılmak isteyen taliplilerin Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Biriminden "Borcu yoktur belgesi" almaları zorunludur.)

f) Ortak Katılım olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi,

g) Vekâleten katılması halinde Noter tasdikli Vekâletname,

ı) Katılımcı tarafından imzalı şartname

j) Yüzme Spor Kulübü olduğuna dair Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınacak Tescil Belgesi ile Spor Kulübü olduğuna dair dernek ana tüzüğü.

k) Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından verilen kulüp akreditasyon belgesi

1) Yüzme konusunda 5 yıl tecrübeli olduğunu gösteren faaliyet belgesi

Diğer Şartlar:

a) Söz konusu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre düzenlenmiş olup istenen bütün bilgi ve belgelerin (geçici teminat, ihale şartname bedeli yatırıldığına dair belge dahil) bu kanuna uygun olması gerekmektedir.

b) İstekliler istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihalenin yapılacağı 23/12/2014 Salı günü, saat 9:30'a kadar Derince Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne verilebileceği gibi iadeli taahhütlü olarak ta gönderilebilir.

c) Yabancı uyruklu istekliler ihaleye katılamaz.

6) Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup teklif edilen bedeli uygun görmediği takdirde ihaleyi yapmayabilir.

2886 sayılı yasanın 17. maddesi gereği ilan olunur.

11028/1-1


Geri Dön