Kent Haberleri

Derince Kent Meydanı oluşturma çalışmaları devam ediyor!

Derince'de 2004 yılından beri devam eden Kent Meydanı oluşturulma çalışması son hızla devam ediyor. Ali Haydar Bulut ile meydanda yeniden bir çalışma başlatıldı.

Ali Haydar Bulutla devam eden çalışma,Dr.Aziı Alemdar ile bitmiş, Şimdi Ali Haydar Bulut ile meydanda yeniden bir çalışma başlatıldı Derince Keııt Meydanı projesi 2004 yılında Belediye Başkanlığına seçilen Ali Haydar Bulut zamanında başlamış,Kent meydanı bitirilmiş,Yeni Merkez Cami projesi ve meydan genişletilme ve düzenleme çalışması yarım kalmıştı. 



2009 yılında Derince Belediye Başkanlığına Dr.Aziz Alemdar'm seçilmesiyle Kent meydanında çalışma kaldığı yerden devam etmiş,eski cami yıkılarak meydan genişletilme çalışması, otopark yapılmış ve Yeni Merkez Cami bitirilerek ibadete açılmıştı.


KIRIM MEYDANI OLACAKTI 

Dr.Aziz Alemdar döneminde devam eden Kent Meydanı çalışmaları kapsamında yeni Merkez Caminin ibadete açılmasından sonra Kent meydanı genişletilme çalışmaları kapsamında meydana saat kulesi ve oturma yerleri ile küçük iş yerlerinin bulunduğu cepler yapılmıştı.Meydanın Kırım meydanı olacağını daha önce belirten Alemdar daha sonra meydanı tam olarak bitiremeden aday yapılmamış yerine eski Başkan Ali Haydar Bulut aday yapılmıştı. 




BULUT ŞİMDİ MEYDAN ŞELALE YAPIYOR 

Derince Belediye Başkanlığına 2014 Mart ayından yeniden seçilen Ali Haydar Bulut görevi devir alır almaz meydanda yeniden bir çalışma gidileceğini duyurdu ve meydanda daha önce yapılan küçük iş yerleri yıkılacak yerine şelale,Yeni Merkez camiye çıkan merpen ise yürüyen merpen olacak dedi. Çalışma dün başladı ve çalışmanın yapılacağı alan paravanlarla kapatıldı. 



Derince Ekspress