Genel

Design Public'ten eviniz için farklı tasarımlar!

Eşyaya modacıların da eli değdi. Jean Paul Gaultier'in Roche Bobois için tasarladığı koltuklar göz kamaştırırken, dizaynırların tasarladıkları yeni ürünler de göz aldı

Kedinizin evde halı, duvar, koltuk demeden tırmalamasından bıktıysanız Design Public firmasının yaratıcı ürünü tam size göre.

Klasik ve lüks mobilyayı evinin her yerinde görmek isteyenler için Ypsilon firması tarafından tasarlanan pembe döşemeli banyo mobilyası dizaynıyla kendine hayran bırakıyor.

Metropol insanının hayatı dışarıdan eve geldiğinde bitmiyor. Bu fikirden hareketle tasarlanan askılıkta gömleğinizi Paris'e şapkanızı New York'a asabilirsiniz.

Jean Paul Gaultier'nin Roche Bobois için tasarladığı moduler koltuklardan oluşan mobilya farklı döşemeleri ile de ortamı radikalleştiriyor.

Joseph Walsh tarafından dizayn edilen cibinnikli yatak odanızı bir saray odasına dönüştürüyor. Tül ve ahşapın müthiş buluşması harikalar yaratıyor.

Gündüz üzerine oturduğunuz sandalyeniz gece ışıklandırılabilir bir masaya dönüşebilir. İşte örneği. Özellikle yatak odaları için tavsiye edilen Helios adlı ürün Yanko Design imzalı.
PINAR ÇELİK/Sabah Emlak