Kent Haberleri

DESKİ'den Karahisar'a alt yapı hizmeti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tavas'ın altyapısı değişiyor. Denizli'de ne varsa Tavas ve mahallelerinde de o olacak" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Karahisar'a yatırım atağının aratarak devam edeceğini belirterek, "Karahisar büyümeye devam edecek. Karahisar'ın altını üstüne getireceğiz. Biz Karahisar'a sevdalandık. Büyükşehir olmadan önce buraya gelerek sizlere söz verdik. Büyükşehir olduktan sonra 'Denizli'de ne varsa Karahisar'da da o olacak'dedik ve bu gün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon TL'lik alt yapı yatırımı yaptıklarına işaret eden Zolan, "Burada 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattı yapıyoruz. Karahisar'ı pilot bölge ilan ettik. Tavas ve çevresine örnek olacak bir mahalle olacak. Burada yatırım yapmaya devam edeceğiz.' diye konuştu. 

Başkan Zolan ayrıca Karahisar, Çalı köy Sofular ve Vakıf Mahallesini kapsayacak atık su arıtma tesisini bölgeye kazandıracaklarını müjdeledi. 


Günboyu