Yeni Şirketler

Destebaşı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataköy Şubesi açıldı!

Destebaşı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataköy Şubesi, Fatih Destebaşı tarafından 39 milyon 350 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu

Destebaşı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataköy Şubesi, Fatih Destebaşı tarafından 39 milyon 350 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu. 


Destebaşı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataköy Şubesi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her türlü inşaat taahhütlerinde bulunmak........ Şirket amacına ulaşabilmek için konusuna giren ve gerekli olan tesisleri gayrimenkulleri iktisap devir ferağ edebilir kiralayabilir, satış mağazaları fabrika depo şantiye ve benzeri tesisler inşa edebilir ve bu gayrimenkuller üzerine irtifak intifa kat mülkiyeti kat irtifakı tesis edebilir, alım ve satım işleri yapabilir, şirket amacına ulaşabilmek için konusu ile ilgili olarak çeşitli kurum ve kuruluşlara teminatlar verebilir ve alabilir.


Destebaşı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataköy Şubesi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ataköy 1. kısım, Galeria AVM Yanı.