Beyaz Eşya

Deterjan haznesini bir kere doldur 20 yıkamaya kadar kullan! İşte10 Şubat 2023 fiyat listesi

E-Doz üstün teknolojik özelliğe sahip Profilo Çamaşır Makinesi deterjan haznesi, tek seferde 1 litre sıvı deterjanı kolayca alır ve 20 yıkamaya kadar akıllı sensörleri sayesinde çamaşırların ihtiyacına göre 20 yıkamaya kadar kullanır. jpg'/> Çamaşırları yıkarken çoğunlukla az ve ya çok miktarda deterjan kullanılır


Çamaşırları yıkarken çoğunlukla az ve ya çok miktarda deterjan kullanılır. Bu da çamaşır makinesinin çabuk bozulmasına ve ömrünün kısalmasına neden olur. E-doz teknolojisine sahip Profilo çamaşır makinesi sizin yerinize kullanması gerektiği kadar deterjan alıyor ve makinenin ömrünü uzatmış oluyor.Böylece her yıkamadan önce makinenize deterjan koymanıza gerek kalmıyor.

Çamaşırları Kirlilik Derecelerine Göre Yıkar

E-Doz teknolojisi sayesinde çamaşır makineniz içine koyulan çamaşırların kirlilik derecesini akıllı sensörleri sayesinde ölçer. Böylece yıkama boyunca kullanılması gereken ideal su ve deterjan miktarını otomatik olarak kendisi belirler. 

Her Yıkamada Ev Ekonominize Katkı Sağlar

Her yıkamada 10 litre su tasarrufu ve elle ayarlamaya göre %38’e kadar deterjan tasarrufu orataya koyan E-Doz sistemi, deterjan alışverişlerinizi ve su tüketiminizi önemli ölçüde azaltır. Böylece ev ekonominize ve doğanın korunmasına katkıda bulunarak tasarruf elde etmenize yardımcı olur.

Her Kumaşa Özel Yıkama

Her kumaşın türü ve kirlilik seviyesi başka türlü bir yıkama programı gerektirir. E-Doz teknolojisine sahip Profilo Çamaşır Makineleri kumaşlarınızın türüne ve kirlilik seviyesine en uygun yıkama koşulunu, gerekli deterjan ve su miktarını akıllı sensörleri sayesinde kendi kendine ayarlayarak kumaşların yıpranmasına engel olur.

E-Doz Özelliği ile Akıllı Temizlik

Akıllı sensörler, Profilo Çamaşır Makinenizin içine yerleştirdiğiniz çamaşırların ağırlığını ve yıkama boyunca kullanacağı şebeke suyunun sertlik derecesini ölçmeye çalışır. E-Doz sistemi, ölçümlenen bu ağırlık derecesi ve sertlik derecesine uygun su ve deterjan kullanımını ortaya koyar. Böylece çamaşırlarınız için ideal yıkama koşullarını oluşturarak planlı ve kaliteli bir temizlik sağlar.

Peki E-doz teknolojisine sahip Profilo çamaşır makinesinin diğer teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 

 
SilentPlus Motor özelliği daha sessiz, daha uzun ömürlü, daha tasarruflu ve üstelik 10 yıl garanti sunar.
EkstraEkle teknolojisi makinenizi çalıştırdıktan sonra unuttuğunuz çamaşırları eklemenize yardımcı olur.
Ekspres 15'/30' programları ile az miktardaki çamaşırlarını 15 ya da 30 dakikada yıkanmasını sağlar.

PROFİLO ÇAMAŞIR MAKİNESİ 10 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Profilo CMI140LTR 10 kg Çamaşır Makinesi :  13.700,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.profilo.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Şubat 2023 tarihinde saat  05:26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.11 Türk Lirası, euro 20.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1153 Türk Lirası değerindedir.

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi