Altın & Gümüş

Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

Geçtiğimiz haftadan itibaren düşüş gösteren ons altında bugün yükseliş meydana geldi. Ons altın dün 1615 dolardan 1675 dolara kadar çıktı. Dev banka BofA yatırımcıları uyararak altın ile ilgili kritik notları açıkladı. Altın fiyatları düşerken yatırımcılar altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor

Altın fiyatları en çok yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları düşerken yatırımcılar altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Bugün BofA  açıkladığı raporda dünya altın fonlarındaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcıları altın konusunda uyarılarda bulundu.

Ons altın dün gün içinde en düşük 1641 dolar en yüksek ise 1659 doalr seviyelerini gördü. 1674 dolara kadar yükselen ons altın dikkatleri üzerine çekti. Dev banka  BofA  bugün açıkladığı raporda altın için kritik notlar verdi. 

ONS ALTIN 6 AYDIR DEĞER KAYBEDİYOR

Geçen haftadan bu yana sert düşüş gösteren ons altın bugün dikkat çeken bir yükseliş ivmesi yakaladı. Artış trendine dün öğle saatlerinde başlayan ons altın, 1.615 dolardan 1.674 dolara kadar yükseldi. BofA bugün açıkladığı raporda dünya altın fonlarındaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Son zamanlarda peşe peşe tarihi düşüşleri ile gündeme gelen ons altın aylık bazda 6 aydır düşüş yaşarken bugün yükselişe geçti. Ons altın bu hafta içerisinde 1.645 dolardan 1.674 dolara kadar çıktı.

Gram altın ise daha yatay bir hareket sergiledi. Eylül ayına 999 TL’den giren yurt içi piyasada altının gram fiyatı, en yüksek 1.017 ve en düşük 960 TL seviyesini gördü.


 

8 YIL ARADAN SONRA BİR İLK YAŞANIYOR

Bank of America (BofA) altın yatırımcılarıyla “Küresel altın fonlarından 28 Eylül haftasında 1,4 milyar dolar çıktı.” notunu paylaştı. Altın fonlarından sermaye çıkışının 14 haftadır devam ettiğini belirten banka, bu hareketin Ocak 2014'ten bu yana görülen en uzun süreli sermaye çıkışı olduğunun vurgusunu yaptı.

Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!