27 / 04 / 2024

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Firma: Karel İnşaat ve BECT Trend İnşaat

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.



Türkiye’nin en çok bilinen çocuk giyim markalarından Panço satılıyor. Markanın yeni sahibi ise, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden biri oluyor.

Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Panço satılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Dünya gazetesinden Kerim Ülker’in haberine göre, çocuk giyimin öne çıkan Panço’nun sahibi Kuzu Grup olacak

Ülker, Türkiye genelinde yaklaşık 100’e yakın mağazası bulunan Panço Giyim’i satın almak için Kuzu Grup’un görüşmelere başladığını yazdı

Habere göre, eğer anlaşma tamamlanırsa, Kuzu Grup, böylece tekstil alanında önemli bir oyuncu olacak. Ülker’in edindiği bilgilere göre, Kuzu Grup söz konusu bu satın almayı Kuzu Hazır Giyim adlı firma üzerinden yapacak.

Panço Giyim Sanayi ve Ticaret AŞ.'nin sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden ve Levant Retail Holdings II S.a.r.l, Moris Benezra, Sadi Levi ve Hayım Levi'ye ait hisselerin tamamı ise Kuzu Hazır Giyim Perakende AŞ. tarafından devralınacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön