Teknoloji

Dev kamerayla gelen Huawei P60 ve Huawei P60 Pro sahne ışıkları altında! Fiyatları resmen belli oldu!

Huawei, merakla beklenen akıllı telefonları Huawei P60 ve Huawei P60 Pro'yu resmi olarak duyurdu. P60 serisi, özellikle kameralarıyla öne çıkıyor. Yeni P60 modelleri, sadece birinci sınıf telefonlar olmakla kalmayıp üst düzey fotoğrafçılık performanslarıyla da dikkat çekiyor

Huawei, popüler Çinli bir akıllı telefon üreticisi, sonunda P serisi amiral gemisi modellerinin en yeni versiyonlarını piyasaya sürdü. Yeni P60 modelleri, sadece birinci sınıf telefonlar olmakla kalmayıp üst düzey fotoğrafçılık performanslarıyla da dikkat çekiyor. Huawei P60, P60 Pro ve P60 Pro Art modelleri şimdilik sadece Çin pazarında satışa sunulmuştur.

P60 serisi, temel P60, üst seviye P60 Pro ve P60 Pro Art modellerinden oluşur. Her iki model de boyut açısından temelde aynı olsa da, Pro versiyonu daha ağır bir yapıya sahiptir. Önden bakıldığında, yeni cihazlar diğer telefonlar gibi görünürken, arka tasarım oldukça benzersizdir. Büyük birincil sensör diğer iki sensörün arasına yerleştirilmiş olduğu için arka taraftaki kamera modülü oldukça belirgindir.

Kunlun Glass ve IP68 suya ve toza dayanıklılık özelliği, yeni serinin dayanıklılık açığını kapatmaktadır. P60 Art, P60 ve P60 Pro'ya göre biraz daha farklı bir tasarıma sahiptir ve farklı bir geometri dili kullanmaktadır. Ancak özellik bakımından P60 Pro ile neredeyse aynıdır. Huawei P60, P60 Pro ve P60 Art, tamamen aynı ekrana sahiptir. 6,67 inç boyutundaki OLED dört taraftan kavisli ekran FHD+ çözünürlüğe (1220×2700 piksel) sahiptir. Ayrıca, yerleşik bir parmak izi tarayıcıya da sahiptir ve 1-120 Hz değişken yenileme hızı sunar.

Kameralar, P60 serisinin en önemli özelliklerinden biridir. Üç telefon da aynı 48 MP ana kamerayı, RYYB sensörü ve OIS ile paylaşmaktadır. Sensör, otomatik sahne tabanlı geçiş ile f/1.4-f/4.0 değişken diyafram aralığı sunar. Bu sayede ortam ışığına göre diyaframın optimum ışığı alması sağlanır. Huawei'ye göre, yeni RYYB sensörünün ışık yakalama yetenekleri sektör lideridir. P60 ve P60 Pro, ultra geniş açı kamerayla birlikte aynı 13 MP sensörü, f/2.2 diyafram açıklığıyla kullanırken, P60 Art, aynı diyafram açıklığına sahip 40 MP sensöre sahiptir.

Telefoto kamera tarafında P60, 12 MP kamera ile f/3.4 diyafram açıklığına, OIS desteğine ve 125mm lense sahiptir.

Huawei P60 fiyatı

Huawei P60 Pro fiyatı

Huawei P60 Art fiyat

Satıştan kaldırılan iPhone 11 sınırlı stokla BİM, A101 Carrefoursa, Migros'tan sonra şimdi Teknosa'da! Sakın kaçırmayın!
Xiaomi Redmi Note 11 şok eden çılgın indirim! BİM, Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!
Satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, ve bütün iPhone 14 serisi Migros'ta! Sınırlı stok ve özel fiyatıyla şok etti!