Kent Haberleri

Dev kampanya bomba etkisi yarattı. Başvurana bin TL hediye edilecek. Son 10 gün kaldı

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi. Başvuran vatandaşlara bin TL ödeme yapılacak. Ancak almak için geriye çok az zaman kaldı. İşte detaylar... Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik 1

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik dev bir kampanya geldi. Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik 1.000 TL hediye ediliyor! Banka kartınıza yatırılacak: Sadece 10 gününüz kaldı.

Kampanya troyestore.com'da yapacağınız alışverişlerinizde geçerli olduğu belirtilerek Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği bildirildi.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabileceği belirtilen duyurunun devamında Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edildi.

Tüm bunlarla beraber Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Liralar anında yükleneceği belirtilerek kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabileceği ifade edildi.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.