Kent Haberleri

Dev personel alımı başladı! 9000 TL maaşla işe başlamak isterseniz hemen bu habere bakın!

Sağlık sektöründe istihdam edilmek isteyen vatandaşlar internetten arama yapıyor. İŞKUR üstünden yayınlanan duyurular vatandaşların dikkatinde yer alırken hastanede alım yapılacak yeni kadrolar tespit edildi.Personel alımı, işverenlerin belirlediği niteliklere uygun adayları işe almak için çeşitli yöntemler kullanır

Personel alımı, özel sektör veya kamu kurumları tarafından ihtiyaç duyulan iş pozisyonlarına uygun adayların seçilmesi için yapılan bir işlem olarak tanımlanabilir. Personel alımı, işverenlerin belirlediği niteliklere uygun adayları işe almak için çeşitli yöntemler kullanır.

Özel sektörde personel alımı, işverenlerin belirlediği iş pozisyonlarının duyurulmasıyla başlar. İş ilanları, ilgili iş pozisyonunun niteliklerini, ücreti ve diğer koşulları belirterek çeşitli kanallar aracılığıyla ilan edilir. İş ilanları, özel sektör firmalarının kendi web siteleri, iş ilanı siteleri veya gazete ilanları gibi farklı kanallar aracılığıyla duyurulabilir.

HASTANELERDE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyurular içeriğince alımların şimdilik sadece özel hastanelerde olduğu söylendi. Başvuruda bulunan adaylardan KPSS ya da mülakat koşulu istenmiyor.

Dev personel alımı başladı! 9000 TL maaşla işe başlamak isterseniz hemen bu habere bakın!

İŞKUR TEMİZLİK PERSONELİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üstünden yayınlanan KPSS koşulsuz personel alımları için başvuruların online yapılacağı söylendi. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği söylenirken genel şartlarda tek tek söylendi. Temizlik personeli alımı için istenen başvuru koşulları şu şekildedir:

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine ait Kanun hükümleri gizli olmak kaidesiyle Türk Vatandaşı olmak.
18 yaşını bitirmek.

Devlet güvenliğine, düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suç işlemiş vatandaşlar, milli savunmaya karşı işlenmiş suçlar, devlet sınırlarına karşı işlenen suç ve casusluk girişimi, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, emniyeti kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmak. Affa uğramış olsa bile 
Kamu haklarından yoksun olmamak.
En az ilkokul mezunu olmak.
Herhangi bir sosyal emniyet kurumundan, emeklilik yaşlılık ya da malullük maaşı almıyor olmak.
Başvurular bağlamında istenen koşulları taşımadığı tespit edilen adaylar hangi kademede olursa olsun başvuruları reddedilecektir.
Kamu kurum ve kuruluşları ile alakalı disiplin mevzuatı bağlamında görevinden ya da meslekten ihraç edilen başvurularda kabul edilmeyecek.
Adayların vardiyalı çalışma sistemini uygun olması gerekmektedir.
Başvuruda bulunan adayların çalışma koşullarına mani olacak herhangi bir sağlık probleminin olmaması gerekiyor.