Develi, Nişantaşı'nda şube açtı!
Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Klas Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor.
Nişantaşı’nın özel caddelerinden Abdi İpekçi Caddesinde hizmet vermeye başlayan Develi, her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, Antep mutfağının lezzetlerini, Mimar Kaan Çetinkaya’nın tasarladığı dekorasyonuyla da dikkat çeken yeni restoranında misafirleri ile buluşturuyor.
Et ve kebap mutfağında semtte büyük bir boşluğu dolduracak olan Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Klas Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor.
Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi, 1966 yılında İstanbul Samatya’da açtığı ilk restorandan bu yana lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü ve Tuzla ViaMarin şubelerinden sonra şimdi de Nişantaşı’nda sürdürmeye devam ediyor.