30 / 04 / 2024

Devlet Bahçeli, Frankfurt'ta Türk Kültür Merkezi açtı!

Devlet Bahçeli, Frankfurt'ta Türk Kültür Merkezi açtı!

Almanyada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Frankfurt Türk Federasyonuna bağlı Türk Kültür Merkezinin açılışını yaptı. Bahçeli, Almanyanın Kassel kentindeki Hizmet Binasının açılışını yapmak üzere daha sonra bu kente hareket etti



Türk Kültür Merkezinin açılışına Bahçelinin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı  Ankara  Milletvekili Mustafa Erdem, MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Almanya Türk Federasyonu Genel Başkanı Şentürk Doğruyol ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışını Bahçelinin yaptığı Türk Kültür Merkezinde gençlere yönelik folklor ve spor etkinliklerinin yanı sıra eğitim konusunda da gençlere ve kadınlara hizmet verilecek.

Açılışta bir açıklama yapmayan Bahçeli, Almanyanın Kassel kentindeki Hizmet Binasının açılışını yapmak üzere daha sonra bu kente hareket etti. Bahçeli, Kasseldeki programının ardından Essen kentindeki Almanya Türk Federasyonunun 27. Büyük Kurultayına katılacak.

Çeşitli yerlerde Pazar günü de bazı dernek ve hizmet binalarının açılışına katılacak olan Bahçeli, Pazartesi günü Türkiyeye dönecek.

AA


Geri Dön