Ekonomi

Devlet dairelerinde çalışanlar dikkat! Herkese 35 bin TL kredi müjdesi!

Bir devlet bankası olarak Halk Bankası, kurulduğu günden bu güne pek çok kesimden kişiye ekonomik anlamda sunan bankalardan. Halk Bankası, şimdi de kamu çalışanları için oldukça avantajlı bir kredi kampanyası sağlıyor. Ekonominin gerek yatırım gerekse tüketim kanallarına ilişkin önemli bir işlevbulunan banka, üreticiden tüketiciye, sanayiciden kamu çalışanına kadar pek çok kesime ekonomik ve finansal destek sağlıyor

Bir devlet bankası olarak Halk Bankası, kurulduğu günden bu güne pek çok kesimden kişiye ekonomik anlamda sunan bankalardan. Ekonominin gerek yatırım gerekse tüketim kanallarına ilişkin önemli bir işlevbulunan banka, üreticiden tüketiciye, sanayiciden kamu çalışanına kadar pek çok kesime ekonomik ve finansal destek sağlıyor. 

Bu çerçevede dele alındığında ekonomide önemli bir yeri bulunan Halk Bankası, şimdi de kamu çalışanları için oldukça avantajlı bir kredi kampanyası sağlıyor. 

Peki Halkbank müşterilerine nasıl bir destek sağlıyor? İşte Halkbank’ın kamu çalışanlarına sağladığı kredi desteği ve şartları...

 

Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Nedir?

Halkbank’ın kamu çalışanları için hazırladığı kredi paketi; kamuda çalışan personelin nakit gereksinimlerini gidermeyi planlıyor. Gerek başvuru kolaylığı, gerekse uygun faizşleri ve gerekse esnek ödeme seçenekleriyle ön plana çıkan kredi; sağlık, evlilik masrafları, tatil, tadilat, beyaz eşya alımı, elektronik eşya alımı veya mobilya alımı gibi hemen her şey için kullanılabiliyor. 

Kredi için belirlenen faiz oranı ise aylık yüzde 1,79 olarak belirlendi. Söz konusu kredi kapsamında geri ödeme seçenekleri ise; 0-50 bin Türk Lirası'na kadar 36 ay, 50.001-100.000 Türk Lirası arasında ise kadar 24 ay şeklinde belirlendi. 

Esnek Ödeme Seçenekleri ve Örnek Ödeme Planı

Maksimum 100 bin Türk Lirası'na kadar kullanabileceğiniz kredinizi aylık yüzde 1,89 faiz oranıyla tahsis ücretli veya aylık yüzde 1,94 faizle ücretsiz şekilde alma imkanı sunuluyor. Çekilen kredi için geri ödeme seçeneklerini tamamen kendi bütçenize göre ayarlayabilir ve kendinize en uygun seçeneği seçebilirsiniz. Geri ödeme şeklinizi ise aylık eşit taksitli, yükselen taksitli, düşen taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, serbest ödemeli olarak belirleyebilirsiniz. Bu şartlarda bankadan çekeceğiniz örneğin 25 bin TL kredi için yüzde 1,79 faiz oranından aylık 1.004,28 TL ödeme yapılması gerekir. Veya yine çekeceğiniz 100 bin TL kredi için bu kez 1,89 faiz oranı üzerinden maksimum 24 ay vade şartıyla aylık taksitleriniz 5.448,98 TL şeklinde belirleniyor. Bunun sebebiyse yasal mevzuat gereği 50 bin TL üzeri krediler için vadenin 24 ay şeklinde kısıtlandırılması. Ayrıca; senelik toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri de kapsıyor. Aynı şekilde tahsis ücretine yüzde 5 Banka Sigorta Muamele Vergisi de eklenmiş durumda. 

Halk Bankası’nın Kamu Çalışanlarına Özel Kredisi için başvurularınızı ise Halkbank İnternet Şubesi ya da Halkbank Mobil Şubesinden yapabilir veya size en yakın Halkbank Şubesi aracılığıyla yapabilirsiniz.

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Erken emeklilikte son dakika müjdesi! Milyonların yüzü gülecek...

Altında kritik bekleyiş! Fiyatlar patlayacak mı?

Emeklilerin maaşlarına ek ödeme yapılıyor! Son dakika açıklaması geldi...

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

Tapuda büyük değişiklik! Üç boyutlu uygulama geliyor!

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...