Kent Haberleri

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Ekonomik sıkıntıda ve nakit ihtiyacı olan vatandaşların yanı sıra, Borsa İstanbul, emtia gibi piyasalarda yatırım yaparak yer almayı hedefleyenler de düşük faizli kredi kullanmanın yollarını araştırıyor

Devlet destekli ihtiyaç kredisi 2023 ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Ekonomik sıkıntıda ve nakit ihtiyacı olan vatandaşların yanı sıra, Borsa İstanbul, emtia gibi piyasalarda yatırım yaparak yer almayı hedefleyenler de düşük faizli kredi kullanmanın yollarını araştırıyor. 

Bu doğrultuda 'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı da sık sık internet üzerinden sorgulanıyor. 

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

TGRT Haber'de yer alan habere göre; vatandaşlar, küçük ekonomik çaplı ihtiyaçlarını gidermek ya da yatırım yapmak için ihtiyaç kredisi kullanmaya yöneliyor. 

Düşük ve avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredileri tercih edilirken, devlet destekli ihtiyaç kredileri de merakla araştırılıyor. 

İhtiyaç kredileri özel ve kamu bankaları tarafından müşterilere veriliyor. Bankalara başvuru yapanlar, belirlenmiş faiz oranları ve vadeler çerçevesinde ihtiyaç kredisi alabiliyor. 

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı! 

Şu an özel ya da kamu bankalarında devlet destekli ihtiyaç kredisi şeklinde bir kredi çeşidi mevcut değil. Ancak, kamu bankalarının ihtiyaç kredisi faiz oranları, özel bankalara oranla daha uygun seviyelerde oluyor. 

KAMU BANKALARI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI HAZİRAN 2023

Vakıfbank tarafından, 50 bin TL'lik 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi  yüzde 1,89 faiz oranı ile veriliyor. Bu kapsamda aylık taksitler her ay ödemeli ve 2 bin 77,65 TL tutarında oluyor. 

Ziraat Bankası tarafından da 50 bin 1 TL'lik 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi yüzde 1.89 faiz oranı ile veriliyor. Aylık taksit ödeme tutarı ise 2 bin 753,41 TL oluyor. 

Halkbank da 10 bin TL'lik 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini yüzde 1.89 faiz oranı ile veriyor. Bu kapsamda aylık ödeme 415,53 TL oluyor. Banka maaşını Halkbank'tan alanlara ise 70 bin TL'lik 24 ay vadeli ihtiyaç kredisini de yüzde 1.69 faiz oranı ile sağlıyor. Aylık ödeme 3 bin 748,31 TL. 

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

Dacia Duster Haziran fiyatları peş peşe açıklandı! Bu aya özel 160 bin TL'lik büyük fırsatı kaçırmayın!

BİM'den çılgın indirim! Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü!

Süt üreticileri yem fiyatlarında düzenleme bekliyor!