Ekonomi

Devlet hane başı 100 bin ödeme dağıtıyor! Almak için şartlar nedir?

Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlara devletten destek ödemesi geldi. 18 yaşın üstündeki herkese e-Devletten başvuru yapacak. 100.000 TL’ye kadar destek ödemesi verilecek. Tüm başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…18 yaşın üzerindeki vatandaşlara devletten 100

Devlet desteği almak adına güzel haberler bayram öncesinde geldi. 18 yaşın üzerindeki vatandaşlara devletten 100.000 TL’ye kadar destek verilecek. Destek karşılıksız ve geri ödemesiz şekilde sağlanacak. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Sadece bir şart aranıyor.

100.000 TL destek verilecek

Teknolojinin gelişmesi ile şirketlerin büyümesine markalaşma dönemi başladı. Özellikle de piyasada rekabeti arttırmak için işletmeler çalışmalarına devam ediyor. Dijitalleşme adına büyük bir bütçenin ayrılması gerekiyor. Bütçesi kısıtlı olanlar için devlet müjdeli haberi verdi. KOSGEB tarafından 100.000 TL’lik hibe desteği verilecek. 18 yaşın üstünde olan her vatandaş o şartla başvuru yapabilecek.

KOSGEB’den hibe desteği

Küçük ve orta ölçekli sahip işletmelerin geliştirilmesi adına KOSGEB desteği verilmeye devam ediliyor. Bu seferde dijitalleşmek için hibe desteği verilecek. 100.000 TL’lik destek için tek bir şart konuldu. İşletme geliştirme desteği projesinin kapsamı içerisinde küçük işletmelerin yurtdışı gezileri ve fuar etkinlikleri gibi gelişimler desteklenecek. Bu şekilde bu işletmelerin daha büyük kitlelere ulaştırılması hedeflenecek.

Başvurular e-Devletten yapılacak

100.000 TL’lik hibe desteği adına programın ayrıntıları duyuruldu. İnternet üzerinden açıklanan duyuru KOSGEB web sitesi üzerinde yer aldı. KOBİ’lere yönelik başlatılan bu projede tek şart 18 yaş üzerinde bir işletme sahibi olunması oldu. Başvuru öncesinde büyütmek istenen şirket adına bir proje hazırlanması isteniyor. Bunun yanında KOSGEB tarafından başlatılmış kuşlardan birine katılım şartı aranacak. Bu şartlar uygun olanlar kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile e-Devlet üzerine giriş yaparak online olarak başvuru yapabilecek. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasından sonra projeler sunulacak. Proje kapsamında küçük işletmelere karşılıksız ve geri ödemesiz olarak toplamda 100.000 TL’lik hibe desteği sağlanacak.

100.000 TL’ye varan hibe desteği için koşulları sağlayanlar KOSGEB genel merkezleri üzerinden de bilgi alabilecek. Alınan bilgiler sonucunda başvurular kolay bir şekilde tamamlanacak.

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL  yatıyor!