İş Fırsatları

Devlet hastanesi bünyesine hemen personeller alınacak! Şimdi internetten başvurabilirsiniz!

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, Devlet hastanesi bünyesine hemen memur personeller alınacak. İşte detaylar...Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre son dakika bir hastane personel alım ilanı yayımlandı

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre son dakika bir hastane personel alım ilanı yayımlandı.

Yayımlanan ilana göre, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, söz konusu pozisyon için başvuru yapacakların vardiyalı çalışmaya uygun olması gerektiği bildirildi.

İşte iş arayanların merakla beklediği ilanın detayları...

Söz konusu pozisyon için bugün itibariyle başvurular Haziran ayının başına kadar sürecek. Söz konusu alımlar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesine yapılacak. Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, hemşire pozisyonunda çalıştırılmak üzere toplam 12 memur alımı yapılacak olan iş ilanı için başvuru şartları da açıklandı.

Söz konusu pozisyona başvuru yapmak isteyenler 6 Haziran tarihine kadar amık Kemal Üniversitesi resmi web sayfası üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilir.

Peki başvuru esnasında hangi belgeler isteniyor? İşte iş başvurusu için istenen o belgeler...

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER
KPSS sınav sonuç belgesi
Başvuru Formu
Fotoğraf
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (E-devletten alınabilir).