28 / 04 / 2024

DFSK, kasım ayına özel çok uygun faizli kredi kampanyası ile geliyor... 

DFSK, kasım ayına özel çok uygun faizli kredi kampanyası ile geliyor... 

DFSK, geçen ay toplamda 6 modelle girdiği Türkiye piyasasında kasım ayına özel bir kampanya başlattığını açıkladı. Buna göre, kampanya kapsamında Coupe SUV Fengon 5 için 300 bin TL'ye kadar yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları yapılacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...



DFSK'de, kampanya kapsamında Coupe SUV Fengon 5 için 300 bin TL'ye kadar yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları uygulanırken, peşin yapılacak alımlarda ise 70 bin Türk Lirası nakit alım desteği sağlanmakta. 

DFSK'nin ticari ürün gamında bulunan C31 pick-up için de faizsiz kredi imkanı ve 48 aya varan vade seçenekleri ya da 40 bin Türk Lirası takas desteği de yer alıyor. Firmanın elektrikli kamyoneti EC31 ile elektrikli van modeli EC35 de yüzde sıfırdan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade veya 40 bin TL'lik takas desteğiyle kasım ayı kampanyasına dahil olduğu kaydedildi. 

Buna göre, DFSK'nin EC31 ve EC35 modellerini kampanya ile satın almak isteyenler için "DFSK Duvar Tipi Şarj Ünitesi" de hediye ediliyor. Dünyanın öncü otomobil şirketlerinden Dongfeng Motor Grubu'nun bir parçası olan DFSK, 70'in üzerinde ülkeye satış yapan global bir marka. DSFK Motor'un Çin, Endonezya ve ABD'de olmak üzere toplam 7 üretim tesisinin yanı sıra, Çin, ABD, Almanya, Japonya ve Endonezya'da da Ar-Ge ile akıllı platform merkezleri bulunmaktadır. 

DFSK, kasım ayına özel çok uygun faizli kredi kampanyası ile geliyor... 

DFSK MARKASI KİMİN? 

DFSK, Dongfeng Motor Group'un küresel bir markasıdır ve 70'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Dongfeng, dünya çapında yer alan Ar-Ge merkezleri ve akıllı platformlar tarafından kurulmuştur. Çinli otomobil üreticilerinden DFSK Motor, iki benzinli SUV, iki benzinli ticari ve iki elektrikli ticari araçtan oluşan ürün gamının satışına başladı. 

DFSK NE ZAMAN GELECEK? 

DFSK, bayi yapılanması çalışmaları emin adımlarla sürdürmektedir. Buna göre, "Sene sonuna kadar Türkiye'de yedi coğrafi bölgede yirmi bir adet servis ve 15 adet de bayi ile operasyonumuza başlayacağız. Ancak 2024 senesinde de bayi sayımızı 25 adet servis ve 20 adet satış noktası olacak şekilde hedeflenmekte.

Çinli otomotiv devi Türkiye’de üretim üssü kuracak!

Türkiye pazarına yeni marka girdi! İşte araçların fiyatları


Geri Dön