Proje Güncel

Diamonds Tepeören Villaları'nda teslimler Temmuz 2025'te! 

Diamonds Tepeören Villaları'nda projesinde satışta olan son 1 villa kaldı. Projede 15 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Diamonds Tepeören Villaları'ndaki son konutun fiyatı ne kadar? 

Diamonds Tepeören Villaları, İstanbul'un gözde ve huzur dolu​ köşesi olan Tuzla Tepeören'de hayata geçiriliyor. Klan Yapı imzasıyla inşa edilen projede toplam 12 adet villa yer alıyor. 
Villaların 6'sı toprak sahiplerinin, 6'sı da şirketin olacak şekilde inşa edildi.

Diamonds Tepeören Villaları'nda konut teslimlerinin Temmuz 2025'te yapılması planlanıyor. Proje 7 bin 279 metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Diamonds Tepeören Villaları'nda yer alan villaların tümü tripleks şekilde inşa ediliyor. Villaların kendilerine özel havuzları ve saunaları yer alıyor. Ayrıca müstakil bahçeler bulunuyor. 

Projedeki villaların net alanları 240 metrekare i brüt alanları ise 285 metrekare olarak tasarlandı. Bahçe alanları ise net 430 metrekare. 

Villaların alt katında sauna, hizmetli odası, salon ve sistem odası; zemin katında salon, mutfak ve 1 banyo; üst katında ise 3 yatak odası yer alıyor. Villalar 5+2 olarak inşa ediliyor. 

Diamonds Tepeören Villaları'nda yerden ısıtma sistemi ve güneş enerjisi kullanılıyor. Projede villa sahiplerine modern yaşamın ayrıcalıklarıyla buluşacakları, doğa ile içiçe bir yaşam vadediliyor. 

DIAMONDS TEPEÖREN VİLLALARI FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2024 

Diamonds Tepeören Villaları'nda projesinde satışta olan son 1 villa kaldı. Villanın fiyatı 36 milyon 500 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

Projeden ev sahiplerine, yüzde 35'ini peşin kalanını da 15 ay vadeyle ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://klanyapi.com.tr/

Tel: 0 850 888 66 44 

Qcity Kurtköy resmen başlıyor! Kurtköy'e 347 konutluk yeni proje geliyor! 

Sante Prime Gölbaşı’nda 5 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ekim’de teslim

İzmir Gayda Vera'da hemen teslim fırsatı! 1+1'ler 4 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla!