30 / 04 / 2024

Didim Can Apart Otel bir milyon liraya icradan satılık!

Didim Can Apart Otel bir milyon liraya icradan satılık!

Didim İcra Müdürlüğü Can Apart Otel'i bir milyon liraya icradan satılığa çıkardı



Didim İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan taşınmaz Aydın Didim ilçesi, Didim Mahallesi, Karakuyu Mevkii, n1ş.b4.1a pafta, 210 cilt, 20s94 sayfa. 663 ada, 1 parselde kayıtlı apart otel ve işyeri ve arsası.
Taşınmazın adresi ise Can Apart, Çamlık Mahallesi Ege Caddesi Didim/Aydın adresinde bulunmakta. Didim Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün imar planında ise A-3 katlı konut alanı olarak görülmekte.

Otel binası betonarme karkas yapı, ortalama 15 yıllık. 685 metrekare arsa üzerinde, toplam kapalı alanı takriben 1.000 metrekare, buna ek olarak 30 metrekare  büyüklüğünde yan yola bakan 1 dükkan ve takriben 200 metrekare alana sahip bodrumu var. Otelin bahçesinde 4 m x 9 m boyutlarında 1 yüzme havuzu bulunmakta.

Taşınmazın bulunduğu yer, Didim'in en nezih bölgelerinden birisi olan Ege Caddesi'nin üzerinde. Altınkum'a takriben 500 mt. mesafededir. Bölgede pansiyonlar, apart oteller, oteller ve konutlar bulunmakta. Bölge denize yakınlığından ve Altınkum'a nazaran daha sakin ve sessiz olmasından dolayı yaz aylarında tatilcilerin kalmayı tercih ettiği bölgelerden. Bölge belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanmakta ve ulaşımı kolay bir noktada. Tespit edilen değeri: 1,000.000 TL (bir milyon).

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com
 

 


Geri Dön