Ekonomi

Dijital medya platformu yüzde 400 zam yaptı

Amazon Prime üyeliği olanları üzen gelişme. Ortalama 7.90 civarında yer alan fiyatları %400 zam geldi. İşte tüm detaylar...Yayınlanan son haber doğrultusunda abonelik ücretlerini %400 oranında zam yapıldığı açıklandı

Türkiye'ye 3 yıl önce giriş yapan Amazon Prime üyelikleri çok pahalandı. Yayınlanan son haber doğrultusunda abonelik ücretlerini %400 oranında zam yapıldığı açıklandı. Yapılan dev zam ile birlikte 7.90 TL olarak belirtilen fiyatların 39 TL'ye kadar yükseldiği açıklandı.

Zam açıklaması üzerine hayal kırıklığı yaşayan aboneler 25 Mayıs'tan itibaren yeni fiyatlardan ödeme olacak. İşte tüm ayrıntılar...

ABONELİKLERE DEV ZAM
Jeff Bezos'a ait alışveriş sitesi Amazon, 3 yıl önce Amazon Prime olarak Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Abonelik ücretleri hakkında açıklamalar peş peşe gelirken yeni üyelik ücretlerine %400 oranında zam yapıldığı belirtildi. 2022 yılından bu yana sabit fiyat uygulaması yapan firma 25 Nisan 2023 tarihi itibariyle fiyatların güncelleneceğini duyurdu. Zamlı fiyatlar 25 Mayıs 2023 tarihinden sonraki ilk fatura dönemi için geçerli olacak.

YENİ ÜYELİK ÜCRETİ BELLİ OLDU
Alışveriş sitesi olarak hizmet vermeye başlayan Amazon ücretsiz kargo, ekstra indirim, film ve dizi gibi içeriklerle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Amazon Prime web sitesi olarak hizmet veren firma yeni açıklaması ile herkesi üzdü. Firma tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

"30 gün ücretsiz deneme süresinden sonra Amazon Prime aylık sadece 39 TL. İstediğin zaman iptal edebilirsin"