04 / 05 / 2024

Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın'daki indirim fırsatını sakın kaçmayın! İşte Dijitsu 8 Mart 2023 fiyat listesi

Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın'daki indirim fırsatını sakın kaçmayın! İşte Dijitsu 8 Mart 2023 fiyat listesi

Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın, internete özel indirimle Carrefoursa'da satışa sunuldu. Peki Dijitsu mikrodalga fırın ne kadara satılıyor? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi



Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın daki indirim fırsatını sakın kaçmayın! İşte Dijitsu 8 Mart 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla mutfaklara şık bir görünüme sahip olan Dijitsu MD25 Siyah 36 cm Solo Mikrodalga Fırın sayesinde yemekleriniz kısa sürede hazırlanır. Çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı yapıda olan fırın uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

Contalı kapak dizaynına sahip olan Dijitsu Mikrodalga Fırın ile yiyecekleri ürünün iç kısmına yerleştirdikten sonra ürünü dış ortamdan yalıtarak pişirme işlevi gerçekleşir.Geniş bir iç hacme sahip olduğu için Dijitsu Siyah 36 cm Mikrodalga Fırın ile hamur işi ürünlerden çeşitli et yemeklerine kadar birçok gıdayı lezzetli şekilde pişirebilmeniz mümkündür. 

Güçlü yalıtma özelliğiyle hem ısı hem de çalışma sesi fırın içerisinde tutularak dışarı yansımaz. Dijitsu Mikrodalga Fırın zil özelliğiyle pişirme işlemi tamamlandıktan sonra yiyeceklerinizin hazır olduğunda sizi uyarır.
Dijital ekranıyla oldukça kullanışlı bir ürün olan fırının dar tasarımı, alanı verimli şekilde kullanabilmenize yardımcı olur.

Geniş bir ısı ayarı çalıştırılabilen fırın sayesinde farklı malzemelere sahip yiyecekler için ideal ısı ayarı bu dijital ekrandan yapılabilir.Kontrol paneli üzerindeki tuşların görsellerle ve yazılarla desteklenmesi, hangi tuşun hangi işlevi yerine getirdiğini görebilmeniz açısından önemlidir.

Buz çözme yetisine de sahip olan Dijitsu Mikrodalga Fırın yardımıyla, buzluğunuzdan çıkaracağınız dondurulmuş ürünleri ve etleri kısa sürede çözdürür ve tüketime hazır hale getirebilirsiniz.
Çocuk kilidi özelliği bulunan fırın yardımıyla pişme işlemi devam ederken çocuğunuzun ürünün kapağıyla oynaması engellenir.

Peki Dijitsu mikrodalga fırının sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön