29 / 04 / 2024

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 



 Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Dijitsu su sebilleri her mevsim rahatlıkla kullanılabilir özelliğe sahiptir. Uygun sıcaklıkta lezzetli su içebilme imkanı sunar.Beyaz renkli tasarımı ve ideal ölçüleri ile Dijitsu DJT150 su sebili sıklıkla ev ve ofis gibi yerlerde tercih edilmektedir.

DİJİTSU SU SEBİLİ ÖZELLİKLERİ

  1. Üst damacanalı cihaz tipleri arasında yer alan Dijitsu DJT 150 Ceyhan, elektronik kontrol sistemi ile çalışıyor.
  2. Yan bardaklık içermeyen su sebili kompakt boyutları ile rahatlıkla her alanda muhafaza ediliyor. Dijitsu DJT 150 özellikleri incelendiğinde soğutma kapasitesinin saatte 2 litre olduğu biliniyor.
  3. Dijitsu DJT 150 Ceyhan sıcak soğuk su sebilinin ısıtma kapasitesi ise saatte 5 litre olarak evlerimizde yer alıyor.2 adet musluğa sahip olan su sebilinde bir taraftan sıcak su bir taraftan da soğuk su akışı oluyor. 
  4. Özel tasarıma sahip olan su sebili 505 W güç ile geliyor. Isıtma gücü incelendiğinde 420 W değerine ulaşılıyor. Soğutma gücü ise 85 W olarak biliniyor. Sıcak su 90 ℃ olarak verilirken soğuk suyun 10 ℃ değerinde verildiği biliniyor.
  5. LED ışıklar aracılığı ile sıcak ve soğuk su bölümünü kontrol edebilme imkanı sunuyor. Kilit sistemi sayesinde sıcak su açık bırakıldığında otomatik olarak kilitleniyor. Böylece fazla su israfının da önüne geçiliyor. 
  6. Kahve ya da çay yaparken sebilin sıcak su bölümünden faydalanılabiliyor. Dijitsu DJT 150 enerji tasarrufu sağlıyor. Bu sayede buzdolabında da su soğutmak için ayrı bir yer işgali olmuyor. 
  7. Buzdolabında su soğutulurken kapağın sık açılıp kapanması sorun teşkil ediyor.Sebil kullanımında bu sorun da ortadan kaldırılıyor. Boyutları incelendiğinde yüksekliği 88 cm, genişliği 30 cm, derinliği ise 32 cm olarak ortak kullanım alanlarında yerini alıyor.

Peki su sebili en uygun fiyata nerde satılıyor ?


Geri Dön