28 / 07 / 2024

DİKA mal alım ve inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor!

DİKA mal alım ve inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor!

Dicle Kalkınma Ajansı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Batman- Kozluk-Taşlıdere Köyü mevkiinde mal alım ihalesi düzenleyecek  


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Mal Alımı için ihale ilanı

TAŞLIDERE YILDIZ KAPLICA TURİZM TERMAL İŞLETMECİLİĞİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 

Dicle Kalkınma Ajansı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Batman- Kozluk-Taşlıdere Köyü mevkiinde "KAPASİTE ARTIRIMI VE MODERNİZASYON PROJESİ"kapsamında 7 farklı türde toplam 7 LOT'luk mal alım ihalesi sonuçlandırmayı planlamakta.İhaleye katılım koşullan, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale Taşlıdere Köyü No:43 Kozluk-BATMAN adresinden veya www.dika.org.tr internet adresinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 10.01.2011-14.00
Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.dika.org.tr internet adresinde yayınlanacak.Teklifler, 10.01.2011 tarihinde, saat 14.00'da Taşlıdere Köyü No:43 Kozluk-BATMAN/ TÜRKİYE adresinde yapılacak oturumda açılacak.


Yapım İşi için ihale ilanı

TAŞLIDERE YILDIZ KAPLICA TURİZM TERMAL İŞLETMECİLİĞİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Dicle Kalkınma Ajansı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında sağlananmali destek ile Batman-Kozluk-Taşlıdere Köyü mevkiinde "KAPASİTE ARTIRIMI VE MODERNİZASYON PROJESİ"kapsamında 3 farklı türde toplam 1 yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamakta. ihaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Taşlıdere Köyü No:43 Kozluk-BATMAN adresinden veya www.dika.org.tr internet adresinden temin edilebilir.
Teklif teslimi için son tarih ve saati: 10.01.2011- 15.30 Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.dika.org.tr internet adresinde yayınlanacak.
Teklifler, 10.01.2011 tarihinde, saat 15.30'da Taşlıdere Köyü No:43 Kozluk-BATMAN/ TÜRKİYE adresinde yapılacak oturumda açılacak.
 

 

 


Geri Dön