Kent Haberleri

Dikkat! Garanti Bankası promosyon başvurusu için son günler!  Kaçırmayın

Emekli maaşını bankaya taşıyanlara önemli miktarda promosyon ödemeleri yapan Garanti Bankası’nın kampanyası sona eriyor. Yararlanmak isteyenler vatandaşların hemen başvuru yapması gerekiyor.Emeklilere verdiği promosyon miktarıyla yüzleri güldüren Garanti Bankası’ndan önemli bir açıklama geldi

Emekliler için önemli bir gelir kalemi olan bankaların promosyon ödemeleri, çeşitli kampanyalarla duyuruluyor.

Emeklilere verdiği promosyon miktarıyla yüzleri güldüren Garanti Bankası’ndan önemli bir açıklama geldi.  Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 30 Nisan olduğu duyuruldu.

Promosyon miktarını kısa süre önce güncellediği bir kampanyaya imza atan Garanti Bankası’na başvuran emeklilere, maaşlarını bu bankaya taşıma sözüne karşılık maaşları oranında toplu para ödemesi anlamına gelen promosyonlar veriliyor.

Peki Garanti Bankası Emekli Maaş Promosyon Kampanyasında ne kadar promosyon ödemesi yapılıyor? Garanti Bankası Maaş Promosyonu almak için nasıl başvuru yapmak gerek?

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Bir süre önce güncellenen emekli maaşları, yeni yılda emekli maaşlarına yapılan zammın ardından, en düşük emekli maaşının da 7.500 TL’ye yükseltilmesiyle binlerce emekli sevince boğulmuştu. Bu kapsamda promosyon miktarlarını güncelleyen Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamada, emekli maaş promosyonu kampanyası için son başvuru tarihinin 30 Nisan 2023 olduğu duyuruldu.

PEKİ NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte mevcut emeklilere sadece 1,5 ay içinde binlerce yeni kişi daha katıldı. Düzenlemeyle birlikte 2,2 milyon kişinin EYT emeklisi olacağı öngörülürken Garanti Bankası da yeni emeklileri müşterisi yapmak için deyim yerindeyse kesenin ağzını açtı. Başlattığı promosyon kampanyası ay sonunda sona erecek olan bankaya promosyon başvurusu ise birkaç adımda rahatça yapılabiliyor.

Bankanın promosyon kampanyasından yararlanmak için yeni emekli olacakların Bağ-Kur veya SSK’dan emekli olacaklarsa, SGK’ya yaptıkları başvuru sırasında veya e-Devlet kanalıyla ulaşabilecekleri Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile işlemleri tamamlanıyor.

KAÇ LİRA PROMOSYON ALABİLİRSİNİZ?

Yapılan düzenlemeyle en düşük maaşın 7.500 TL’ye yükseltilmesinin ardından banka promosyon rakamlarını da güncelledi. Buna göre , daha önce 4 bin 500 TL olan promosyon miktarı 6 bin 750 liraya çıkarıldı.  Daha önce başvurusunu yapmış ve bu nedenle düşük promosyon alan emekliler ise bankaya başvururlarsa bu güncellemeden yararlanma imkanı bulabiliyor.

Akbank kapısından girene 15 bin TL veriyor! Dikkat! Ay sonuna kadar süresi var

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?