Ulaşım

Dikkat! İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor!

Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon kişi kullanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı açıkladı.Kampanya kapmasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yapılan İstanbulkart’a iade olacak

Söz konusu kampanyanın 22 Eylül tarihine kadar geçerli olacağı öğrenildi. Kampanya kapmasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yapılan İstanbulkart’a iade olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 16 milyon İstanbullunun kullandığı İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamanın detaylarını açıkladı. Buna göre, 23 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde10’u karta geri iade edilecek.

Kampanya koşulları ise şöyle:

Belbim A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını sahiptir. Plajlar hariç tüm Beltur kafelerinde yapılacak İstanbulkart ile ödemelerin yüzde 10’u iade olacaktır ve ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak eklenecektir. Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılan her Beltur ödemesinde yüzde 10 iade olacaktır. Bir kart kampanya boyunca en fazla 20 Türk Lirası ödüllendirilecektir. Kazanılan ödülün nakit karşılığı istenemez. Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla yüklenebilir.

BİRDEN FAZLA KART GEÇERLİ!

Bir kullanıcı birden fazla kartı ile kampanyadan yararlanabilir. Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim A.Ş. kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni bulunuyorsa ödül bilgilendirmesi SMS ile olacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması lazımdır. Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair gönderileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına gerek duyulmaktadır. 

MESAJ İLE BİLGİLENDİRME YAPILACAK!

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS'le yapılacaktır. Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim A.Ş. kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni bulunuyorsa ödül bilgilendirmesi SMS ile olacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni bulunmuyorsa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS ile bilgilendirme yapılamayacaktır. Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan yararlanabilecektir. Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM A.Ş. müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

Çocuk verileri tehlikede! Instagram’a rekor ceza kesildi!

Yeni Opel Astra Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri...

Uygulama başladı! Arabası olanlar dikkat!