Kent Haberleri

Dikkat, son günler… Akbank’tan dev kampanya! Başvuru yapana 1.000 TL hediye!

Akbank’ın yeni müşterisi olacaklara özel başlattığı kampanya kapsamında kart başvurusu yapan herkese tam 1.000 TL hediye ediyor. Peki başvuru şartları neler?000 TL hediye ediyor

Akbank, önemli bir kampanyaya imza atarak, kart başvurusu yapanlara tam 1.000 TL hediye ediyor.

Akbank’ın başlattığı kampanya kapsamında, Axess Kart başvurusu yapanlar ödül kazanıyor. Kampanyada, Axess Kart almak için başvuranlara banka 1.000 TL’ye varan chip-para hediye ediyor.

Buna göre, ilk defa Axess Kart başvurusu yapanlar, her 1.000 TL ve üzeri harcamalarında 200 TL kazanırken, toplam olarak 1.000 TL’ye varan chip-para kazanma şansı bulunuyor.

 

Kart başvurusu yapanlardan ilk yıl kart ücreti de alınmayacak. Kampanyaya katılmak isteyenler, Axess’e başvurularını tamamladıktan sonra, Juzdan üzerinden kampanyaya katılabiliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Kampanyada Axess Kart’a başvuru yapan ve başvurusu onaylananların, 15 Nisan -30 Nisan 2023 tarihleri arasında Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılma imkânı olacak.

Kampanyaya katılanlar, her 1.000 TL ve daha fazla harcamaya 200 TL, toplamda ise 1.000 TL’ye varan chip-para kazanma şansı bulacak.

Juzdan kanalıyla kampanyaya katılmak isteyenler, harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklayacak. SMS atarak kampanyaya katılmak isteyenler, ilk harcamadan önce Akbank’ın sistemine kayıtlı olan cep telefonunu kullanarak "KAZAN" yazıp 4566’ya mesaj atarak kayıt olabilecek.

AYNI GÜN DETAYI

Kampanya katılmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken detay ise şöyle;  ödül aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.000 TL’lik harcama için geçerli olacak.

İnternet, Akbank Mobil veya Juzdan, Axess.com.tr,  Akbank.com, ATM ve şubeler üzerinden de başvuru yapılabilen kampanyada, başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini işaretleyerek, anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir, kartınızı adresinize gelmeden önce de, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Mart 2023 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Bu tarihe kadar başvuru yapıp ilk kez Axess Kart sahibi olacak kişiler, kredi kart başvurularının yine 31 Mart tarihine kadar onaylanması halinde kampanyaya katılabilecek.

Kampanya çerçevesinde kazanılan chip-para, alışveriş işlemini gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenirken, iptal edilen işlemlerde, kazanılmış olan chip-para da iptal edilmiş olacak. Kampanyaya nakit çekim, fon alım/ satım, EFT/havale, anlık ya da otomatik fatura ve vergi ödemeleri, BES işlemlerive chip-para ile yapılan alışverişler dahil değil.

Depremzedelere taşınma yardımı başladı mı? 15 bin TL taşınma yardımı hangi tarihte yatırılacak?

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

Türkiye’nin zenginleri en çok o ülkeden ev alıyor!

Ramazan pidesi hem küçüldü hem zamlandı! Fiyatı duyan donakalıyor!