04 / 05 / 2024

Dimart Mimarlık Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!


Dimart Mimarlık Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Aydın tarafından kuruldu.



Dimart Mimarlık Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Aydın tarafından kuruldu.

Dimart Mimarlık Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları şunlardır: a- Şirketin amacı yurt içinde ve yurt dışında her çeşit müteahhitlik ve mimarlık hizmetini yerine getirmektir. b- Yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul almak satmak , kat karşılığı veya arsa payı karşılığı inşaatlar yapmak . c- Yurt içinde ve yurt dışında konut ,otel, motel, tatil köyü ,site ,fabrika, sanayi siteleri, hastane ,yol, liman, hava limanı, saha tanzimi ,baraj, santral, enerji üretim ve nakil tesisi ,şehircilikle ilgili altyapı tesislerinin inşaat işleri ve bunlara benzer inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, d- Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında ihalelere katılmak ve taahhüt ettiği işleri başkalarına ihale etmek. e- Her türlü inşaat işleri ve bunların her türlü tesisatı ve dekorasyonu ile ilgili projeler yapmak ve yaptırmak f- Konusu ile ilgili her türlü konuda danışmanlık hizmeti vermek. g- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mamülün ve ürünün ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak, 1- İç ve dış piyasadan uzun, orta ve kısa vadeli krediler temin etmek, çok yönlü ve her türlü kredi ile "AVAL" ve "KEFALET" kredileri sağlamak, gerektiği takdirde şirketin taşınmaz mallarını rehin vermek. 2- Konu ile ilgili olmak şartı ile temsilcilik, komisyonculuk, acentelik, toptancılık, bayilik, ithalat, ihracat, imalât, üretim, taahhüt pazarlamacılık ve ticaret işleri ile iştigal etmek. 3- Şirketin amacı ve konuları ile ilgili her türlü taşınabilir ve taşınmaz mal satın almak, tesisler kurmak, bunları işletmek, kiraya vermek, satmak, başkalarına ait taşınabilir, taşınamaz malları ipotek ve kendi üstüne tescil ettirmek, bunlar üzerinde doğmuş olan her türlü hakları iktisap etmek. 4- Şirketin konusu ile ilgili her türlü mamülün ve ürünün imalatı, alımı, satımı, ticareti, ithalatını ve ihracatını yapmak. 5- Şirketin borç ve alacaklarına teminat olarak, ipotek, rehin ve kefalet teminatları almak vermek. 6- Şirketin amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık ve diğer sınai mülkiyet haklarını elde etmek, devretmek, feragat vermek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket yukarıda belirtilenlerden konulardan başka işlerle de uğraşmak isterse ortaklar kurulunca karar alınıp ticaret sicilde tescil ettirdikten sonra bu işleri yapabilir.


Geri Dön