07 / 05 / 2024

Dinar İtfaiye Binası yenileniyor!

Dinar İtfaiye Binası yenileniyor!

Dinar Belediyesi İtfaiye binasında onarım çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı imar ekipleri itfaiye amirliği binası ve araç garaj parkı ve bünyesinde bulunan bölümlerde alçı ve boya işlemleri yapıyor.




Dinar Belediyesi İtfaiye binasında onarım çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı imar ekipleri itfaiye amirliği binası ve araç garaj parkı ve bünyesinde bulunan bölümlerde alçı ve boya işlemleri yapıyor. Zeminde yapılan tesviye sonrasında ekipler tarafından karo döşenecek, bina önünde bulunan boşluk alanda ise beton dökülerek tesviyesi yapılacak. Alınan bilgiye göre, belediyeye ait binalarda yapılması gerek tadilatların devam edeceği öğrenildi. 


MEZARLIK BAKIM ÇALIŞMALARI 

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı park bahçe ekipleri tarafından Dinar'ın muhtelif yerlerinde çiçek, gül ve fidan dikimleri devam ediyor. Toki, Dörtyol Mahallesi, Konyalı Cami civarı, orta refüjler, parklar, suçıkan park tesislerinde ve mezarlık alanda yapılan çalışmalar tamamlanırken yaz mevsiminin başladığı bu günlerde asri mezarlıkta bakım çalışmaları başlatıldı. Park bahçe ekipleri tarafından mezarlık alanda yabani otların biçilmesi ve temizlenmesi çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmalar Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek tarafından kontrol ediliyor. 


Afyon Kurtuluş Gazetesi


Geri Dön