29 / 04 / 2024

Dinar'da 100 yataklı devlet hastanesi inşa ediliyor!

Dinar'da 100 yataklı devlet hastanesi inşa ediliyor!

Afyonkarahisar Dinar'da 100 yataklı yeni devlet hastanesi inşa ediliyor. AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, hastanenin yapımının hızla devam ettiğini söyledi.



AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, 100 yataklı yeni Dinar Devlet Hastanesi'nin yapımının devam ettiğini bildirdi.


Çalışmalarda bazı nedenlerle gecikmelerin yaşandığını kaydeden Yüksel, yeni hastanenin tam olarak hizmete girmesi halinde bölge hastanesi gibi büyük bir kitleye hizmet vereceğini belirtti.


Yüksel, ihaleyi alan firmanın yeni hastanenin yapımına bütün hızıyla devam ettiğini dile getirerek, şunları anlattı: "Geçtiğimiz günlerde hastanemizin hangi aşamada olduğunu görmek için gerekli incelemeleri gerçekleştirdik. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre çalışmalar tam hız devam ediyor ve en kısa zamanda bitirileceğini öğrendik. Hastanemiz tamamen bittiği andan itibaren tam kapasite bölgeye hitap edecek şekilde çalışacak. Bölge hastanesi gibi hizmet verecek olan hastanemiz Dinar, köyleri, Başmakçı, Evciler, Dazkırı ve hatta Kızılören ilçelerine de bakabilecek bir yapıya sahip olacak. Hastanemiz dışarıdan bakıldığında 5 yıldızlı otel görünümünde olacak."


Radikal


Geri Dön