27 / 04 / 2024

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.



İstanbul’un yükselen değerleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezlerinden biri haline getiren Mar Yapı'nın Divan Residence at G Tower projesinde yaşam başladı.

Ağustos ayı itibarıyla teslimlere ve oturuma başlanan G Tower projesindeki daireler için yoğun talep alan Mar Yapı anahtar teslimlerini sorunsuz bir biçimde gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower 432 prestijli daireden meydana geliyor. Otel konforu sunan bu dairelerin bir diğer dikkat çekici özelliği de balkonlu olması. 

Ulaşım kolaylığıyla da yatırımcıların dikkatini çeken Divan Residence at G Tower projesi, E-5 ve TEM Otoyollarının kesişim noktasında Mimar Sinan metro durağına bağlantılı noktada yer alıyor. 

İstanbul Havalimanına yakın lokasyonda yükselen Divan Residence at G Tower, yatırımcısına kısa zamanda yüksek kazanç sağlamayı hedefliyor.  

Dünyadaki birçok kentin sembolü haline gelmiş yapılara imza atan RMJM Mimarlık Ofisi’nin dizayn ettiği Divan Residence at G Tower’da, 3 bin metrekare alana sahip Boost spor merkezi, prestijli kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, SPA merkezleri, toplantı odaları, kütüphane gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla iş birlikleri yapan Mar Yapı   kısa sürede yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Web: http://www.gtower.com.tr/


Geri Dön