Genel

Divan Residenceta 900 lira taksitle! Hemen teslim!

Kuzu Grup hemen teslim evlerini yeni bir kampanyayla satacak. Daha çok müşteri odaklı olması hedeflenen ödeme planlarında şablon olarak, Halkalı Divan Residence'da 900 TL'den, Spradon'larda 1.375 TL'den başlayan sabit taksitler belirlendi

Kuzu Grup şirketlerinden Kuzu İnşaat 1943 yılından bu yana 10 milyon metrekare alanda inşa ettiği 17 bin konut, okul, hastane, atık su tesisleri gibi pek çok projeye başarılı bir şekilde imza attı. Kuzu Grup, 2002 yılında TS EN ISO 9001 Uluslararası Kalite Belgesi'ni, 2005 yılında da ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesi'ni alarak, kalitesini uluslarararası alanda tescil ettirmiş, yurt dışında da güvenilirliğini kanıtladı. Bugün farklı ülkelerde 100 binin üzerinde konut yapıyor.

uzu'Grup; Bahçeşehir'de Spradon başlığı altında inşaa ettiği 5 farklı projenin son dairelerini ortak bir kampanyayla satışa sundu. 2011 yılında konut kredilerine getirilen kısıtlamaların ardından Kuzu Grup Finans Sistemini devreye sokan Grup, kendi müşterilerini kredilendirmeye başladı. Tamamı bitmiş ve oturuma hazır konutları almak isteyenler, KGFS desteği ile evlerine hemen taşınırken 60 ay boyunca sıfır faizle kredilendirilecekler. Daha çok müşteri odaklı olması hedeflenen ödeme planlarında şablon olarak, Halkalı Divan Residence'da 900 TL'den, Spradon'larda 1.375 TL'den başlayan sabit taksitler belirlendi. Dileyen müşteri bu oluşturulan şablon dahilinde evine sahip olabilecek ya da kendi ödeme planını yapabilecek. Grup ayrıca, daha uzun vade talebi olan müşterileri için banka yolunu da açık tutuyor.

Divan Residence, son dönemde İstanbul konut arzının yoğun olarak gerçekleştiği Halkalı'da bitmiş ender projelerden biri. Halkalı'nın çehresi, Divan Residence etrafında değişiyor. Halkalı'da yaşamak ve projelerin bitmesini beklemek istemeyenler için biçilmiş kaftan Divan Residence. Tüm Kuzu Grup yapılarında olduğu gibi, inşaat kalitesi, farklı mimarisi, sosyal tesisleri, konumu, alım şartlarında sunduğu fırsatlarla bölgesinin göz bebeği. Yoğun kira talebi gören Divan Residence, bu kampanyayla gerçekten kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Resi-dence ve Spradon Quartz'lar gerçek Bahçeşehir diyebileceğimiz alanda yer alıyor. Bu gün sadece Bahçeşehir'in yakınında ya da civarında olduğu için Bahçeşehir adını kullanan projelerin aksine Spradonlar, Bahçeşehir'in tam merkezinde. Diğer projelerin Bahçeşehir adım kullanmasının nedeni çok iyi anlaşılıyor aslında. İstanbul'un belki de alt yapı ve üst yapısı planlanarak oluşturulmuş ilk bölgesi Bahçeşehir. Kişi başına düşen yeşil alan İstanbul ortalamasının çok çok üstünde. Düzenli sokak ve cadde planlaması ile gerçek bir modern kent konumunda. Bahçeşehir sadece konut değil, özenilesi bir sosyal yaşamı da barındırıyor bünyesinde.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

iletisim@divanresidence.com

Projeden görüntüler için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com