Genel

Divan Residence'ta satılık konutların fiyatları 167 bin TL'den başlıyor!

Kuzu Grup projesi olan Divan Residence, Halkalı'da inşa ediliyor. 34 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Divan Residence, 734 konuttan oluşuyor

Halkalı'da yükselen Divan Residence, zarif mimarisi, üstün nitelikli alt yapısı ve sosyal yanlarıyla fark yaratıyor. Yapımına 2008 yılında başlanan projede 2010 yılının Mayıs ayından bu yana yaşam devam ediyor.

1+1 ve 2+1 konutların yer aldığı projenin inşaat alanı 87 bin 315 metrekare. Divan Residence'ta 734 konut ve 22 dükkan bulunuyor. Projede 57 metrekare ile 75 metrekare arasında değişen 1+1 konutlar ile 78 metrekare ile 111 metrekare arasında değişen 2+1 konutlar yer alıyor.

Divan Residence içerisinde; anfi tiyatro, tenis kortu, güneşlenme terası, kafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası bulunuyor.

Divan Residence'ta 1+1 konutların fiyatları 167 bin TL'den başlıyor. 2+1 konutların fiyatları ise 265 bin TL ile 355 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Konutlar için peşin ödeme kabul ediliyor.

Projede ayrıca, resepsiyon hizmetleri, vale hizmeti, housekeeping, kuru temizleme hizmetleri verilecek.

Yüzme Havuzları: Vaziyet planında belirlenmiş yerlerde açık ve kapalı yüzme havuzu inşa edilecek olup, havuzlara filtrasyon tesisatı, güneşlenme terası ve ayrıca kafeterya yapılacak.

İnterkom Tesisatı: Konut ile blok giriş kapısı ve site güvenliği ile Intercom sistemi kurulacak ve bu sistemle konutların blok kapısı ile konuşma, kapı otomatiğine kumanda etme olanağı sağlanacak.

Site Güvenlik: Site çevresi duvarla çevrilecek, bloklarda ve sitede 24 saat güvenlik ve kamera sistemi kurulacak. Garaj ve site giriş çıkış noktalarında güvenlik kontrollü otomatik kapı konulacak.

Otopark ve Yollar : Konut erişimli otopark yapılacak olup, yüzeyde araç geçişi olmayacak. Her konuta 1 araçlık kapalı ve müstakil otopark olanağı sağlanacak..

Spor Tesisleri: Spor tesisleri olarak; yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu yapılacak.