28 / 04 / 2024

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...



Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan son dakika personel alımı ilanı geldi. Başkanlık, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alacak. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı mühendis alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Diyanet İşleri Başkanlığı mühendis alımı başvuruları ne zaman? Diyanet İşleri Başkanlığı başvuruları için gerekli evraklar neler? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı mühendis alımı detayları...

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 20 MÜHENDİS ALACAK!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, ​​​2023 Yılı Mühendis Alımı Sınavı'na başvuran ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav giriş belgelerine "sinav.diyanet.gov.tr"​ adresinden ulaşabilecek.

Başvuru şartları ile sınavın yer ve tarihine ilişkin bilgiler henüz belli olmamış olup belli olduğunda Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde yer alacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!
DİYANET İŞLERİ PERSONEL ALIMLARINA DEVAM EDİYOR!

Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde de taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı yapacağını  duyurmuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı bu ay içinde, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Diyanet tarafından gelen açıklamaya göre, taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Geçen yıl gerçekleştirilen KPSS sınavından lisans mezunları için KPSSP124; ön lisans mezunları için KPSSP123 ve bunun yanı sıra, ortaöğretim mezunları için KPSSP122 puan türünden minimum 50 puan almış olmak, Müracaatın gerçekleşeceği unvanda görevini icra etmeye mani bir engeli bulunmamak gibi şartlar aranıyor.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, müracaat koşullarını taşımaları halinde bizzat kendileri 25 Eylül 2023- 06 Ekim 2023 (saat 16:30) tarihlerinde “sinav.diyanet.gov.tr” adresi üzerinden yapabilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Geri Dön