06 / 05 / 2024

DKY Kartal Evleri satışları başladı!

DKY Kartal Evleri satışları başladı!

DKY İnşaat, hayata geçirdiği DKY Kartal’ı satışa çıkardı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, dairelerin ‘buçuk’lu sistemle inşa edildiğini belirterek “Dairelerin balkonlarını salona katmaya çalıştık. Bu nedenle ‘buçuk’lu diyoruz” dedi.



DKY İnşaat Kartal’da hayata geçirdiği ve içinde konut, ofis ile alışveriş alanları bulunan projesi DKY Kartal’ı satışa çıkardı. 220 milyon dolarlık yatırımda, 331 konut 23 bin metrekarelik ofis alanı yer alacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, metrekare fiyatları 3 bin 800 liradan başlayan projenin ‘buçuk’lu sistemle inşa edildiği bilgisini vererek, bu sistemle evlerin kullanılabilir alanlarını artırma yoluna gittiklerini vurguladı. Dumankaya “Dairelerin 5 veya 7 metrekarelik balkonları var, bizler o balkonları kimi zaman eve katmaya çalışırız. Biz bu kafa karışıklığına bir çözüm olarak balkonların kapatılmasına imkan veren camlı sistemler oluşturduk. Hem evin içinde salonun bir bölümü olarak yaşam alanı yaratıyor hem de yaz kış balkonu olarak kullanılabiliyor” dedi.


Proje aileler için düşünüldü

Projede en küçük daire 2+1.5, en büyük daire ise 6+1.5 olarak planlandığını belirten  Ali Dumankaya, projeyi aileler için uygun hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kartal’daki projenin ayrıca yabancı yatırımcıdan ziyade yerli yatırımcı ve oturmak isteyenler için geliştirildiği bilgisi de paylaşıldı.


Ortalama daire fiyatları 385 bin lira

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, uluslararası standartlara uygun olarak yeni projelerde otopark alanlarını kurgulayacaklarını anlattı. Türel “Buna göre her bir buçuk yatak odasına bir otopark yeri olmak üzere çalışma yapacağız” dedi. Projede lansman avantajlarını da başlattıklarını belirten Türel “Metrekare fiyatımız 3 bin 800 liradan ve 2+1.5 dairelerimiz 385 bin liradan başlıyor. Peşinde yüzde 10 indirim ve yüzde 25 peşin, 24 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı da sunuyoruz. Ayrıca yüzde 5 peşinat ile kredi imkanlarımız da bulunuyor” dedi.


Star 


Geri Dön