Konut

DKY On Kağıthane projesi satışa çıktı! 309 bin TL'ye!

DKY İnşaat'ın “Hayata Açık sloganıyla tasarlanan ‘DKY On’ projesi İstanbul’da gerçekleştirilen lansman ile tanıtıldı. Lansmana DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve DKY inşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ev sahipliği yaptı.

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe ezberleri bozarak geliştirdiği “Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti” ile konut anlayışını yeniden tanımlıyor. Paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojiyi bir araya getirerek,“Hayata Açık sloganıyla tasarlanan ‘DKY On’ konsepti, dünyada ve Türkiye’de birçok ilki gayrimenkul sektörüne kazandıracak.


Konseptte yer alacak “Dünyanın ilk dijital topluluk portalı” ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip, sosyal kulüpler oluşturup, sürekli etkileşim halinde olabilecekler. Araç, eşya, yetenek paylaşımı, ortak tonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulamasıda tek bir uygulama aracılığı ile sunulacak. Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler ise Türkiye’nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi’nde, satın almak istedikleri dairelerin bütün özelliklerini görebilecek, iç tasarımını ve manzarasını seçebilecekler. DKY On’da ayrıca, kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi birbirinden özel yenilikçi sosyal kullanım alanları bulunuyor.


www.dkyon.com