Sektörel

DKY On projesinin 71 dairesi Dubai'de rezerve edildi!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Emlak Fuar’ında projeleriyle damga vurdu. Bir yatırımcı DKY On Kağıthane projesinden 71 daireyi rezerve etti.

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Emlak Fuar’ında projeleriyle damga vurdu. DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Çeliktepe, Tuzla, Kadıköy, Sultanbeyli gibi İstanbul’un gelişen ve eşsiz yatırım değeri olan bölgelerinde gerçekleştireceği birbirinden özel konut ve ofis projelerinin detaylarını yatırımcılarla paylaştı. DKY Kartal’ın yanı sıra DKY On Kağıthane projesini maketi ile birlikte ilk defa bu fuarda yatırımcıların beğenisine sundu. DKY İnşaat’ın projeleri Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bir yatırımcı DKY On Kağıthane projesinden 71 daireyi rezerve etti.


Fuarı değerlendiren DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Türkiye'de her yıl yabancılara konut satışında ciddi artış oluyor. Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı. Bu yıl 180 metrekarelik alan ile fuarda projelerimizi görücüye çıkardık, DKY On Kağıthane, DKY Kartal, Lokum Evler projelerimizin yanı sıra 2.5 milyar Dolar yatırımla 5 yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığımız 10 proje hakkında da yatırımcıları bilgilendirdik” dedi.


www.dkyon.com