Sektörel

DKY'den Gayrimenkul Deneyim Merkezi!

DKY, Büyükdere Caddesi’nde bulunan ‘Satış/Deneyim Merkezi’ni düzenlediği organizasyonla tanıttı. Dumankaya, "Yeniliklerimizi, projelerimizde hayata geçirmeden önce kullanıcılarla burada paylaşarak, projelerimizi geliştirmek istiyoruz." dedi.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Deneyim Merkezi’nde  ‘DKY ON’ konseptinin tüm öğelerinin tecrübe edilebileceğini söyledi. Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detaylarının bu merkezde sunulduğunu aktaran Ali Dumankaya, Deneyim Merkezi’ni DKY On konseptinin prototipi olarak kurduklarını belirtti.  Ali Dumankaya,  “Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında,  duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre  içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi. 


Merkezi sürekli yaşayan bir etkinlik alanı olarak da tasarladıklarını aktaran Dumankaya şunları söyledi: “Yeniliklerimizi, projelerimizde hayata geçirmeden önce kullanıcılarla burada paylaşarak, katılımcı bir yaklaşımla projelerimizi geliştirmek istiyoruz. Biz yaptık oldu demek yerine birlikte geliştirmek istiyoruz. Yaşam alanlarına ilişkin talepleri ve hayalleri dinleyip, denemelerle doğruları keşfetme şansını yakalayacağız. Burada gerçekleştireceğimiz ve Club On adını verdiğimiz etkinlikler kapsamında, 3D printer atölyesinden, kahvenin Anadolu’daki yolculuğuna kadar bir çok konuda yıl boyu etkinlikler olacak. Elde ettiğimiz deneyim ve birikimlerimizi ise, yeni projelerimizde uygulama fırsatı bulacağız.”



2016 YILINDA 7 PROJE 875 MİLYONLUK YATIRIM 

Toplantıda 2016 yatırımlarından da bahseden DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, gelecek yıl 875 milyon liralık yatırımla 7 projeye başlayacaklarını söyledi. 

Merkezi lokasyonlarda doğru fiyatlarla projelerini satışa sunacaklarını belirten Ömer Dumankaya projeler hakkında şu bilgileri verdi: “2016 yılında bin 390 adet konut için temel atacağız. Sultanbeyli’nin en işlek noktası Fatih Caddesi üzerinde cadde mağazaları, konut ve ofislerin yer alacağı DKY Merkez  karma bir proje olacak. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kartal’da yer alan adalar manzaralı aile konsepti ile yapacağımız ‘DKY Ada’ ile Sahil yolu üzerinde Marmara  Denizi ve Adalar manzaralı ‘DKY Sahil’ projelerimiz,  Kadıköy bölgesinde Bağdat Caddesi çevresinde  ve Büyükdere Caddesi’ne çok yakın konumda yapacağımız DKY Cadde (Göztepe, Erenköy, Suadiye, Çeliktepe) projemiz ile 2016 yılına güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz.Tüm bu projelerimizin ön talep toplama süreçlerini başlatmış bulunuyoruz.” 



YILBAŞI KAMPANYALARI İLE HERKESİ İŞ YERİ VE EV SAHİBİ YAPACAK

Ömer Dumankaya, yılbaşı kampanyalarıyla da 2016 yılına iddalı  girdiklerini söyledi. 

Ömer Dumankaya yılbaşı kampanyaları hakkında ise şu bilgileri verdi:  “DKY Business Kartal,  DKY Kartal ve Lokum Evler projelerimizde “%10 Peşin Öde Gerisini Taşın Öde” kampanyamız ile  herkesi sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek  iş yeri veya ev sahibi yapmayı hedefliyoruz.

DKY Business Kartal, İstanbul Anadolu Yakası’nın Merkezi İş Alanı (MİA) olan Kartal’da kolay ulaşımı, Marmara Denizi ve Adalar manzarası, modern alt yapısı ve verimli kullanım alanları ile bölgenin en önemli iş ve yaşam merkezi konumunda yer alıyor. Lansman gerçekleştiren DKY Business Kartal yoğun ilgi görüyor.


2015’de lansmanını gerçekleştirdiğimiz DKY Kartal yoğun ilgi görmeye devam ediyor.   Yüzde 80’ nin satıldığı DKY Kartal’da son 40 daire alıcısını bekliyor. 

Lokum Evler projemizin ise inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Yüzde 60’nın satışının gerçekleştirildiği projede yoğun ilgi görüyor. “ 



Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şöyle yer aldı:


Kağıthane'deki projeyi Levent'e kondurdu!


DKY İnşaat, Türkiye'nin ilk gayrimenkul deneyim merkezini açtı. Yeni merkezde ev alacaklar Levent'teki dairelerin aynısını inceleyebilecek


DKY İnşaat, Büyükdere Caddesi üzerindeki 'Satış/ Deneyim Merkezi'ni hizmete açtı. Kağıthane'de yükselecek DKY On konsepti için tasarlanan 1 + 1,5 ve 2 + 1,5 örnek daireler bu merkezde bire bir gezilebiliyor. DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şimdilik DKY On projesinin yer aldığı alanı Avrupa Yakası Merkezi olarak değerlendirecekleri açıkladı. Dumankaya, 'Satış/Deneyim Merkezi'nin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz" dedi. 


2016'ya 7 projeyle giriyor


Toplantıda 2016 yatırımlarından bahseden DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, gelecek yıl 875 milyon liralık yatırımla 7 projeye başlayacaklarını söyledi. 2015 yılında 571 adet konut satarak 330 milyon lira ciro yaptıklarını açıklayan Dumankaya projeler hakkında şu bilgileri verdi: "2016 yılında bin 390 adet konut için temel atacağız. Sultanbeyli'nde DKY Merkez adında karma bir proje olacak. Kartal'da Adalar manzaralı aile konsepti ile yapacağımız DKY Ada ile sahil yolu üzerinde Marmara Denizi ve Adalar manzaralı DKY Sahil projelerimiz, Kadıköy bölgesinde Bağdat Caddesi çevresinde ve Büyükdere Caddesi'ne çok yakın konumda yapacağımız DKY Cadde projemiz ile 2016 yılına güçlü hazırlanıyoruz. Tüm bu projelerimizin ön talep toplama süreçlerini başlatmış bulunuyoruz." Yılbaşına özel kampanya yaptıklarını da belirten Ömer Dumankaya, DKY Business Kartal, DKY Kartal ve Lokum Evler için 'yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde' fırsatı ile herkesi iş yeri ve ev sahibi yapmak istediklerini ifade etti. 


26 kilometre kablo döşendi


DKY inşaat'ın Türkiye'de ilk olarak açtığı 'Satış/Deneyim Merkezi için 5 milyon lira civarında yatırım yaptıkları bilgisini veren Ali Dumankaya, "Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bu merkezde yüksek teknoloji de kullanıldı. Deneyim merkezi hala adım adım devreye alınıyor. Bu merkez için 26 kilometre uzunluğunda kablo döşendi" dedi. 


Yeni Yüzyıl



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


DKY İnşaat, 5 milyon lira yatırım yaptığı ‘Satış-Deneyim Merkezi’ni açtı. Şirketin satıştaki projelerinden ev almak isteyenler için hayata geçirdiği merkez, gayrimenkul sektöründe ilk kez uygulandı. İstanbul Levent’te Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan deneyim merkezi, DKY İnşaat’ın ilkini Kağıthane’de hayata geçirdiği ‘DKY On’ konseptine yönelik hazırlandı.


Merkezde projelerin örnek dairelerini gezmenin yanısıra dairelerin iç tasarımlarını dizayn etmek ve ortak alanları test etmek mümkün. Ayrıca kısa süre içerisinde üç boyutlu gözlükler ile satın alınan daireyi 3 boyutlu olarak gezme imkanı da sunulacak. DKY İnşaat, deneyim merkezini şirketin Avrupa yakasındaki merkezi olarak da kullanmayı hedefliyor.  


İnteraktif komşuluk

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali dumankaya, deneyim merkezinde projenin tüm öğelerinin tecrübe edilebileceğini belirterek, “Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detaylar bu merkezde izlenebiliyor. Deneyim merkezini DKY On konseptinin prototipi olarak kurduk. Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorasyonunuzu şekillendirebiliyorsunuz” dedi. Geliştirilen konseptte komşuluk ilişkilerindeki paylaşım ve sosyalleşme, teknolojiyle biraraya geliyor. Club On adı verilen bir sosyal platforma üye olan proje sakinleri, bu sistem üzerinden haberleşip araç paylaşımı, yemek paylaşımı yapabilecek. 2015 yılını 571 daire satışı ve 330 milyon lira ciro ile kapatmaya hazırlandıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016’da 875 milyon lira yatırımla 7 gayrimenkul projesine başlayacaklarını ve 1390 konut için temel atacaklarını söyledi.  Satışı devam eden projelerde yılbaşına özel bir kampanya hazırlayan şirket, ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde yüzde 10 peşinat ödeyenlere, kalan ödemelerini daireyi teslim aldıktan sonra yapma kolaylığı sağlıyor.


Yatırımları sıraladı

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, gayrimenkul yatırımlarını 4 ana kategoride topladıklarını dile getirdi. Türel, “DKY konseptinde aile odaklı geniş evler, DKY On konseptinde şehir içinde daha küçük metrekareli evler, DKY Cadde konseptinde butik kentsel dönüşüm projeleri ve DKY Ticari kategorisinde ticari ofis ve dükkanların ağırlıkta olduğu projeler yapacağız” dedi. 


DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde satışların sürdüğünü anlatan Türel, yeni projeleriyle ilgili olarak, “Yine Kartal’da DKY Ada ve DKY Sahil adında 2 yeni projemiz olacak. DKY On için Kağıthane’de yaptığımız projede inşaat ve satışlar sürüyor. DKY Cadde kapsamında Çeliktepe, Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de tek blokluk projeler yapacağız. Sultanbeyli’de DKY Merkez adında konut ve ticari alanlardan oluşan DKY Ticari kapsamında bir projemiz olacak” diye konuştu.


Milliyet 


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY On adı verilen konseptte paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknoloji bir araya getirilecek. ‘Modern 80’ler’ denilen bu konsepte komşuluk ilişkileri teknolojinin de desteği ile yeninden canlanacak. Club On adı verilen bir sosyal platforma üye olan proje sakinleri istedikleri her zaman iletişim halinde olacak. Fazla yemeği olan aile ortak platforma isteyen var mı diye yazacak, aracı olmayan aynı güzergaha giden var mı diyecek. 


Projede etrafı duvarlarla kapalı olmayan toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar yer alacak. Şirketin açtığı deneyim merkezini gezenler konut ile ilgili tüm detayları proje bitmeden deneyimleyebilecek. Deneyim merkezi için 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi.


2015’i 330 milyon lira ciro ile kapatacaklarını söyleyen DKY İnşaat Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016’da 875 milyon lira yatırımla 7 projeye başlayacaklarını söyledi. Yeni projeleri hakkında bilgi veren DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, “Ailelere yönelik DKY Kartal ve Tuzla’daki Lokum Evler projelerinde satışlar sürüyor. Kartal’da DKY Ada ve DKY Sahil adında 2 yeni projemiz olacak. DKY On konsepti ile Kağıthane’de yaptığımız projede satışlar sürüyor. Çeliktepe, Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de tek blokluk dönüşüm projeleri yapacağız. Sultanbeyli’de ise 200 konut, 10 bin metrekare ofis ve yaklaşık 70 dükkanlık bir karma kullanımlı proje planlıyoruz” diye konuştu.


Hürriyet 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat, satıştaki projelerinden ev almak isteyenler için gayrimenkul sektöründe bir ilk olarak ‘Satış-Deneyim Merkezi’ açtı. İstanbul Levent’te Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan deneyim merkezi için 5 milyon liralık yatırım yapıldı. DKY İnşaat’ın ilkini Kağıthane’de hayata geçirdiği ‘DKY On’ konseptine yönelik hazırlanan deneyim merkezinde projelerin örnek dairelerini gezmenin yanı sıra dairelerin iç tasarımlarını dizayn etmek, ortak alanları test etmek mümkün. Ayrıca kısa süre içerisinde üç boyutlu gözlükler ile satın alınan daireyi 3 boyutlu olarak gezme imkanı da sunulacak. DKY İnşaat, deneyim merkezini şirketin Avrupa yakasındaki merkezi olarak da kullanmayı hedefliyor.

 

Manzara hazır 

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, deneyim merkezinde ‘DKY ON’ konseptinin tüm öğelerinin tecrübe edilebileceğini belirterek, “Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detayları bu merkezde sunuluyor. Deneyim merkezini DKY On konseptinin prototipi olarak kurduk. Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorasyonunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde

 

3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” diye konuştu. DKY On adı verilen konseptte komşuluk ilişkilerindeki paylaşım ve sosyallik, teknolojiyle bir araya geliyor. Club On adı verilen bir sosyal platforma üye olan proje sakinleri, bu sistem üzerinden haberleşip araç paylaşımı, yemek paylaşımı yapabilecek.

 

DKY İnşaat, 2015 yılını 571 daire satışı ve 330 milyon lira ciro ile kapatmaya hazırlanıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016’da 875 milyon lira yatırımla 7 projeye başlayacaklarını ve 1.390 konut için temel atacaklarını söyledi.

 

Yüzde 10 peşinat veren evi alıyor 

DKY İnşaat, satışı devam eden projelerinde yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödeyenler, kalan ödemelerini teslimde yapabilecek.

 

Projeler 4 kategoride toplanıyor 

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Projelerini 4 kategoride topladıklarını anlatan Türel, “DKY konseptinde aile odaklı geniş evler, DKY On konseptinde şehir içinde daha küçük metrekareli evler, DKY Cadde konseptinde butik kentsel dönüşüm projeleri ve DKY Ticari kategorisinde ticari ofis ve dükkanların ağırlıkta olduğu projeler yapacağız” dedi. Türel, projeler hakkında şunları anlattı: “DKY Kartal ve Tuzla’daki Lokum Evler projelerinde satışlarımız sürüyor. Yine Kartal’da DKY Ada ve DKY Sahil adında 2 projemiz olacak. DKY On Kağıthane’de inşaat ve satışlar sürüyor. DKY Cadde kapsamında Çeliktepe, Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de tek blokluk projeler yapacağız. Sultanbeyli’de DKY Merkez adında bir projemiz olacak.”


Vatan



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat sektörünün önde gelen markalarından DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016 yılında 7 yeni proje için hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.


Bunlardan 3'ü ana proje, 4'ü butik proje olacak. Ana projelerden ilki DKY Ada projesi Kartal'da inşa edilecek. 745 konuttan oluşacak kentsel dönüşüm projesinde 1+1 ve 1+0 olmayacak. Yılbaşında ruhsata başvuru yapılacak ve 30 bin sadık müşteriye ön satış için bilgi geçilecek. Şirketin ikinci projesi de yine Kartal'da DKY Sahil ismiyle yükselecek. Bu projede 153 konut bulunacak. Ocak sonu ruhsatı alacaklarını öngören şirket yönetimi, deniz manzaralı proje için metrekaresi 8 bin liradan ön talep almaya başladıklarını açıkladı. Şirket Sultanbeyli'nin en işlek noktası Fatih Caddesi üzerinde de cadde mağazaları, konut ve ofislerin yer alacağı DKY Merkez projesine başlıyor. Satışa yıl ortası çıkılacak. 220 konut, 70 civarı dükkân ve 1+0 bin metrekare ofis alanı bulunacak projede 16 dönüm üstünde inşa edilecek. Şirket ayrıca Kadıköy'de Bağdat Caddesi çevresinde ve Büyükdere Caddesi'ne çok yakın konumda DKY Cadde konseptiyle 4 butik proje yapacak. Bunlardan Erenköy 86 5 dönüm üzerinde, Suadiye 12 yaklaşık 6,5 dönüm üzerinde tek bina olarak inşa edilecek. Bu iki proje için yıkım çalışmaları başladı. Göztepe 05 projesinin yıkımının da bu hafta başlayacağı öğrenildi. Şirket, Çeliktepe'de de bir butik proje planladı. 2016'da bin 390 konut için temel atacaklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, “7 proje için 875 milyon liralık yatırım yapacağız.” dedi.


YILBAŞINA ÖZEL KAMPANYA

DKY İnşaat, Avrupa Yakası'ndaki temsilciliğini 5 milyon lira yatırımla Levent'te açtı. 3 yıllığına kiraladıkları binaya Avrupa Yakası merkezlerini taşıdıklarını belirten Ali Dumankaya, “Burada ayrıca ‘Satış/Deneyim Merkezi'mizi oluşturduk. Bir de DKY On projesinin satış ve tanıtım ofisi de burası oldu.” dedi. Deneyim Merkezi'nde, konut sahibi olmak isteyenler, DKY On konsepti için tasarlanan örnek daireleri gezebiliyor. DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, DKY İnşaat'ın artık projelerini DKY, DKY ON, DKY CADDE, DKY Ticari olmak üzere 4 konseptte toplayacağını belirterek, yılbaşına özel kampanya başlattıklarını açıkladı. Buna göre şirketin DKY Business Kartal, DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinden gayrimenkul almak isteyenler yüzde 1+0 peşin ödeme yaparak, gerisini taşındığında ödeyebilecek.


Zaman


Haber Habertürk'te şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat, 2016 yılında 7 proje ve 875 milyon liralık yatırım hedefliyor. Bin 390 adet konutun temelini atmaya hazırlanan şirket Sultanbeyli’de karma proje DKY Merkez, Kartal’da DKY Ada, Sahilyolu’nda DKY Sahil, Bağdat ve Büyükdere Caddesi’ne yakın Göztepe, Erenköy, Suadiye ve Çeliktepe’de DKY Cadde projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.


‘Satış/Deneyim Merkezi’nin tanıtımında konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya “2015 yılını 517 daire satışı ve 330 milyon dolar ciroyla kapatmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu. Dumankaya, 2016 yılının 2015’e göre daha iyi geçmesini beklediklerini söyledi. 2016’da hayata geçirecekleri 7 proje hakkında bilgi veren DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bu projelere ön talep toplama süreçlerini başlattıklarını belirtti.


DENEYİM MERKEZİ AÇTI

Büyükdere Caddesi’ndeki Deneyim Merkezi’nde ‘DKY ON’ konseptinin tecrübe edilebileceğini söyleyen Ali Dumankaya, “Konut sahibi olmak isteyenler örnek daire gezmenin dışında, iç dekorunu Ali şekillendirebiliyor” dedi.


‘MANZARAYI 'SANAL GERÇEKLİK'LE SEYRETTİRECEĞİZ’

DKY ON konsepti için Samsung’la çalıştıklarını söyleyen Ali Dumankaya “Kısa bir süre sonra sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR ile satın alınmak istenen evin içini gezdirip, proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi.



Habertürk 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer  aldı...


DKY inşaat, gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı. Şirket, ev sahibi olmak isteyenlerin almak istedikleri konut ile ilgili her detayı proje daha bitmeden tecrübe edebilecekleri 'Satış/Deneyim Merkezi'ni hayata geçirdi. Büyükdere Caddesi'ndeki 'Deneyim Merkezi'nde, konut sahibi olmak isteyenler, DKY On konsepti için tasarlanan 1+1,5 ve 2+1,5 örnek daireleri gezebiliyor, dairelerinin iç tasarımlarını dizayn edebiliyor ve konseptin içinde yer alan ortak alanları deneyecekler. DKY İnşaat, kısa bir süre içinde ise 3D VR gözlük ile 3 boyutlu proje deneyimini de bu merkezde yaşatacak. 


Posta


Haber Habertürk Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat, 2016 yılında İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki yeni 7 projeyle 875 milyon TL'lik yatırım hedefliyor D KY İnşaat 2016 yılında Fatih Caddesi üzerinde karma 875 milyon liralık yatırım bir projemiz olacak. Çeliktepe'de yapmayı hedefliyor. İbrahim DKY Cadde konseptinde yeni bir Dumankaya Holding bünyesinde konut projesi inşa edeceğiz" diye faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat. konuştu. İstanbul Kartal'da DKY Sultanbeyli, Çeliktepe. Kartal ve Ada ile sahil yolu üzerinde DKY Kadıköy'de 7 projeye imza atacak. Sahil projelerine başlayacaklarını Önümüzdeki yıl başlayacakları kaydeden Dumankaya, Bağdat projeler hakkında bilgi veren DKY Caddesi çevresinde de 3 ayrı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı DKY Cadde projesini hayata Ali Dumankaya. "Sultanbeyli'de geçireceklerini belirtti. 


Ali Dumankaya, DKY Business Kartal, DKY Kartal ve Lokum Evler projeleri için "Yüzde 10 Peşin Öde Gerisini Taşın Öde" kampanyası düzenlediklerini söyledi 


Habertürk


Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016 yılında 875 milyon liralık yatırımla 7 projeye başlayacaklarını açıkladı.


DKY, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi üzerinde, cadde mağazaları, konut ve ofislerin yer alacağı karma projesinde, 390 adet konut için temel atacak. Yılbaşı kampanyaları hakkında bilgi veren Ömer Dumankaya, yüzde 10 peşinat ödeyen herkesi iş yeri ve ev sahibi yapacaklarını dile getirdi. Gayrimenkul sektöründe ilk DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atarak, 'Deneyimleme Merkezi'ni kurdu. Böylece konut sahibi olmak İsteyenler/Deneyim Merkezi'ndeki örnek daireleri gezebilecekler. 


Özgür Düşünce



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul deneyim merkezi DKY İnşaat, bir ilki gerçekleştirip bitmemiş projeyi deneyimlemek üzere 'Satış/Deneyim Merkezi'ni açtı. Büyükdere Caddesi'ndeki merkezde, konut sahibi olmak isteyenler, DKY On konsepti için tasarlanan 1+1,5 ve 2+1,5 örnek daireleri gezip konseptin içinde yer alan ortak alanları deneyimleyebiliyorlar. 


Ekonomist