04 / 08 / 2024

Dlne Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dlne Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadım Kazmar tarafından kuruldu.



Dlne Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadım Kazmar tarafından kuruldu.

Dlne Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her Türlü Emlak Alım Satım Konusunda Danışmanlık Yapmak,Aracılık Etmek. 2-Her Türlü Mal Alım Satımını Yapma 3- Her Türlü Elektronik Eşya Alım Satım İthalat Ve İhracatını Yapmak. 4-Her Türlü Sağlık Turizmi Danışmanlığı Yapmak,Tedavi Amaçlı Hastaların Yurt Dışından Getirilmesi Ve Tedavi Süreçlerini Takip Etmek. 5-Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Turistik Amaçlı Geziler Düzenlemek Yerli Ve Yabancı Turislerin Konaklama Seyahat Rehberlik Ve Danışmanlık Hizmetini Yürüütmek 6-Turizm Acentaları Kurmak 7-Yurtiçi Ve Yurt Dışında Her Nevi Kara Deniz Vasıtaları İle Yük Ve Eşya Taşımacılığı Yapmak,Nakliye Komisyonculuğu Yapmak, 8-Yurt İçi Ve Yurt Dışında Paket Zarf Taşımacılığı Yapmak Araçlı Araçsız Kargo Hizmeti Yapar, 9-Şirket Faaliyeti Konusunda Her Türlü Araç,Nakliye Aracı Alır Satar Ve Kiralar Kiraya Verir. 10-Her Türlü Gayrimenkul Alım Satımını Yapmak,Kiraya Vermek,Kiralamak. 11-Her Türlü İnşaat Malzemesi Alım Satım İthalat Ve İhracatını Yapmak. 12- Her Türlü Elektrik Ve Elektronik Eşyaların Alım Satım İthalat Ve İhracatını Yapmak , 13-Şirket Amacını Gerçekleştirmek İçin Her Türlü Gayrimenkul Alabilir,Satabilir,Kiralar,Kiraya Verir Bunlar Üzerinde Ayni Ve Şahsi Her Türlü Haklar Tesis Edebilir,İpotek Alabilir,İpotek Verebilir Ve İpotekleri Fek Edebilir.Şirket Gayrimenkulleri Üzerinde İrtifak,İntifa,Sükna,Gayrimenkul Mükellefiyeti,Kat İrtifakı ,Kat Mülkiyeti Tesis Edebilir.Hertürlü Gayrimenkullerle İlgili Olarak Tapu Daireleri Nezdinde Cins Tashihi İfraz,Tevhit,Taksim,Parselasyon İle İlgili Hernevi Muamele Ve Tasarrufları Gerçekleştirebilir.
 


Geri Dön