29 / 04 / 2024

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından kuruldu. 


Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Karadeniz Mah.Eski Edirne Asfaltı Cad.No.408 J/059 Gaziosmanpaşa 



Geri Dön