30 / 04 / 2024

Doğa Dragos Ağustos'ta görücüye çıkıyor! 180 bin TL'ye!

Doğa Dragos Ağustos'ta görücüye çıkıyor! 180 bin TL'ye!

Doğa Gayrimenkul, Maltepe Dragos 'daki yeni projesi için start verdi. Doğa Dragos projesi Ağustos ayında gerçekleşecek olan lansmanla görücüye çıkacak ve resmi satışlar başlayacak..



Doğa Gayrimenkul, Maltepe Dragos, Cevizli mevkiinde yeni bir projeye başlıyor. Dragos projesi için düğmeye basan Doğa Gayrimenkul, projenin önümüzdeki Ağustos ayında tanıtılacağı ve satışların başlayacağını açıkladı. Dragos projesi Doğa Gayrimenkul 'ün Anadolu yakasındaki ilk projesi olacak.

313 konuttan oluşması planlanan Doğa Dragos projesi, Maltepe Dragos 'ta, Cevizli mevkiinde yer alıyor. Mimari çalışmaları devam eden Doğa Dragos projesi 15 dönüm alana inşa edilecek. 5, 16 ve 26 katlı bloklardan meydana gelecek olan Doğa Dragos projesinde kat bahçeli konut tipleri bulunacak.

Doğa Dragos projesinin denize uzaklığı iki kilometre. 5 katlı bloğun en üst katında havuz, en yüksek bloğunun 16 'ncı katında sosyal tesis, kapalı otopark bulunacak.

şžu an ön talep toplama aşamasında olan Doğa Dragos projesinde konutların alanları 55 ile 135 metrekare arasında olacak. Üç bloktan meydana gelecek olan Maltepe Doğa Dragos projesinde fiyatlar ise 180 bin liradan başlayıp, 480 bin liraya kadar yükselecek. Proje iki yıl sonra tamamlanacak ve konutlar sahiplerine teslim edilecek.

www.dogagayrimenkul.com

212 322 26 26


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön