27 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri fiyat!

Doğa Teras Evleri fiyat!

Firma: Ena Gayrimenkul

Proje: Doğa Teras Evleri

Doğa Teras Evleri fiyat listesi kapsamında projede yer alan konutlar hakkında detaylı bilgi almak için 0212 322 26 26 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz...



Doğa Teras Evleri  Ena Gayrimenkul  imzası ile Kemrburgaz Göktürk'te hayata geçiriliyor.  Doğa Teras Evleri  fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Doğa Teras Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor.


Blokların 7 katlı olarak inşa edildiği Göktürk Doğa Teras Evleri projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Doğa Teras Evleri fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


1.810 metrekare arsa alanına sahip olan Doğa Teras Evleri projesinde yer alan konutlar minimum 48 metrekareden başlayan büyüklükte tasarlandı. Doğa Teras Evleri fiyat listesi için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Göktürk Doğa Teras Evlerinde spor alanları, yoga salonu, pilates, fitness center ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut. Doğa Teras Evleri Göktürk satılık daire fiyatları için 0212 322 26 26 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.


Doğa Teras Evleri Göktürk nerede?

Göktürk Doğa Teras Evleri adres: Belediye Cad. İde İş Merkezi No:13/16 Göktürk Beldesi / Kemerburgaz / İST.


Doğa Teras Evleri iletişim:

Telefon: 0212 322 26 26

Web Adresi: www.enagayrimenkul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön