28 / 04 / 2024

Doğa Teras'ta 150 bin TL'ye!

Doğa Teras'ta 150 bin TL'ye!

Ena Gayrimenkul Kemerburgaz'da genç profesyonelleri hedefleyen ve fiyatları 150 bin TL'den başlayan Doğa Teras Evleri projesine başladı



Doğa Gayrimenkul'ün ortaklarından Edi Edgar Duek, kardeşi Ari Duek ve ortağı Nuri Petek ile birlikte ENA Gayrimenkul şirketini kurdu. Şirket ilk projesi için üst düzey gelir grubuna yönelik konutların yapıldığı Kemerburgaz'ı seçti. Edi Edgar Duek, ENA Gayrimenkul'ün Doğa Gayrimenkul'den en önemli farkının daha ekonomik ve butik projelere yönelmek olacağını söylüyor. ENA, Kemerburgaz'ın Maslak gibi iş merkezlerine yakın olma avantajından yola çıkarak bölgedeki genç profesyonelleri hedefleyecek. Mayıs ayında inşaatı başlayacak projenin 18 ayda tamamlanarak 2011 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Her daire birbirinden farklı
İki blokta 54 daireden oluşacak projenin en önemli özelliği hem dış hem de iç mimaride hiçbir dairenin bir diğerine benzemeyecek olması. Duek, "54 dairenin hiçbiri birbiri ile aynı değil. Dışarıdan bakıldığında ise ilginç bir tasarımı var. Dairelerin bazıları teraslı, bazılarında balkon var, bazıları ise balkonsuz. 3+1 dubleksler de var, ilk kez bu konseptte kullanılan 1+1 dubleksler de var" diye konuşuyor. Duek, "Biz daha ekonomik ve butik projelere yöneliyoruz. Ancak butik derken daha pahalıyı kastetmiyoruz" diyor. Büyük projelerde yeşil alan, ortak kullanım ve aidat masraflarını artırdığını düşünen Duek, bu nedenle projede aidat bedellerini düşürmek için daha az yeşil alan kullanılacağını ve bunun gibi maliyet azaltıcı yöntemleri deneyeceklerini söylüyor. Duek, projedeki metrekare fiyatlarının da bölge ortalamasının altında olacağını söylüyor.

Havuz çatıda...
Bölgenin lüks yapılarına zıt olarak 60 ile 190 metrekare arasında değişen dairelerden oluşacak oluşacak projede havuz bloklardan birinin çatısında olacak. Dubleksli 1+1, 0+1 gibi değişik konseptlerin de deneneceği projede dairelerin metrekare fiyatı 2 bin TL'den, daire fiyatları ise 150 bin TL'den başlayacak. Alternatif ödeme seçenekleri de sunulacağı projede şirket % 30 peşinat verene sıfır faizle 24 ay kredilendirme imkanı da sağlayacak.

DOĞA TERAS 150 BİN TL'DEN BAŞLAYACAK
Daire sayısı: 54
Metrekare fiyatları: 2 bin TL'den başlayacak
Daire fiyatları: 150 bin TL'den başlayacak
Toplam yatırım tutarı: 10 milyon TL
Teslim tarihi: 2011

Dilek Taş/Sabah Emlak


Geri Dön