Kent Haberleri

Doğal gaz faturalarında inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Faturalarda 300 TL iade yapılacak!

Nisan ayı geldiğinde, doğalgaz faturalarında indirim fırsatları sizleri bekliyor olacak. Kampanyalar aracılığıyla yapılan bu indirimlerden biri, ilk doğalgaz faturanızda yüzde 20'ye kadar indirim sağlama imkanı sunuyor. Ayrıntılar ise şöyle... Vatandaşların bütçelerini düşünerek hazırlanan bu kampanya kapsamında yüzde 20'ye varan indirimler sağlanabilecek

Peş peşe duyurulan banka ve kurum kampanyaları arasına bir yenisi daha eklendi: Doğalgaz faturaları için sunulan önemli bir indirim kampanyası. Vatandaşların bütçelerini düşünerek hazırlanan bu kampanya kapsamında yüzde 20'ye varan indirimler sağlanabilecek. Mobil müşterilere özel fırsatlar sunulurken, Garanti BBVA Mobil uygulama kullanıcılarına özel bir fırsat sunuluyor: 15 Nisan'a kadar mobil uygulama müşterisi olanlar, ilk ve tek doğalgaz faturasında indirim kazanma fırsatını yakalayacaklar. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA Mobil müşterilerine özel kampanya sayesinde bankaya gitmek gerekmeden müşteri olma imkanı sunuluyor. Bu kampanya, henüz banka müşterisi olmayanların yararlanabileceği bir fırsat olarak sunuluyor. Sadece cep telefonuna mobil uygulamayı indirerek görüntülü görüşme yaparak kolayca müşteri olabilirsiniz. Hesap açılışı tamamlandıktan sonra, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar vadesiz hesap veya kredi kartı ile yapacağınız doğalgaz ödemelerinde indirim fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kampanyadan otomatik ödeme talimatı vererek faturalarını otomatik olarak ödeyen doğalgaz kullanıcıları da yararlanabilecek. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden doğalgaz faturası ödeyen müşteriler de kampanyadan faydalanabilecekler. İlk doğalgaz faturasının yüzde 20'si Garanti BBVA kredi kartına geri yüklenecek. Bu geri yükleme, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılan işlemlerde kullanılabilecek.

Garanti Bankası'nın sunduğu indirim kampanyası kapsamında, en fazla 300 TL'ye kadar geri ödeme yapılabileceği açıklandı. Kazanılan ödül, vadesiz TL hesabına 2 ay boyunca her ayın 3. haftasında yatırılacak. Kredi kartı üzerinden yapılan ödemelerde, kazanılan tutar fatura ödemesinde kesilirken ilk veya 2. ekstreye yansıtılır. Bu kampanyadan, Garanti BBVA'ya ilk defa müşteri olacak kişiler yararlanabilirken, Garanti BBVA çalışanları kampanyadan faydalanamazlar. Ödemeler, TL mevduat hesabına ya da Garanti BBVA kredi kartına yapılacak.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika flaş açıklama geldi! Başvurana 500 TL ödeme yapılacak!
Ayçiçek yağında çılgın indirim! 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları birden düştü!