Kent Haberleri

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı. Son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığına faturaların da eklenmesi ile beraber insanların omzuna binen yük her geçen gün artıyor

Doğal gazın her geçen gün zamlanmasıyla beraber doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca vatandaş kara kara ay sonunu düşünmeye başlarken yüksek fiyatlar nedeniyle gelen kabarık doğal gaz faturasına vatandaşlar isyan ediyor. Son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığına faturaların da eklenmesi ile beraber insanların omzuna binen yük her geçen gün artıyor.

Doğal gaz faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni gelişmeler ile birlikte bazı kolaylıklar sağlanacak. İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) konu ile ilgili bir açıklama yaptı. İGDAŞ, doğal gaz faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için açıkladıkları gelişmenin detaylarını paylaştı.

Öğrenilen bilgilere göre, fatura ödeme işlemi gerçekleştirmeden hemen önce başvuru yapmanız gerekirken; İGDAŞ, yaptığı duyuru ile vatandaşların doğal gaz faturalarını ödemesi konusunda kolaylık sağlayacağını ifade etti.

İşte detaylar...

ÖDEME KOLAYLIĞINDAN NASIL FAYDALANILIR?

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketince (İGDAŞ) yapılan açıklamada insanların doğal gaz faturalarını daha kolay ödeyebilmesi için önemli bir açıklamada bulundu. İGDAŞ, 16 banka ile masaya oturma fikri sonucunda ortak alınan kararı paylaştı.

Alınan kararın ayrıntıları ise kısa bir süre önce paylaşılırken İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada kolay bir şekilde faturaların ödenmesi için tek çekim işlemlerde vade farkı olmadan taksit yapılacağı ifadelerine yer verildi.

FATURA ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLAYAN BANKALAR

İGDAŞ’ın duyurduğu kampanyanın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar süreceği belirtildi. Yapılan anlaşmaya göre bankalar arasında yapılacak taksit tutarları da belli olurken, söz konusu kampanya için taksit tutarları ise şu şekilde oluştu:

EYT’liler dikkat! Nisanda maaş almak için bunu yapmanız gerekiyor! Son 4 gün!

EYT’lilerin maaş takvimi belli oldu! Peş peşe açıklanan bu tarihlerde hesaplara yatacak Hemen bakın!

BİM’de muhteşem Ramazan indirimleri başladı! Tereyağı 125 TL’ye, salam 49.50 TL’ye, çubuk patates 44.50 TL’ye düştü!