Kent Haberleri

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı. Açıklama sonrasında elektrik ve doğal gaz indirim ekranları takip ediliyor

Doğal gaz ve elektrik indirim haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda verdi. Açıklama sonrasında elektrik ve doğal gaz indirim ekranları takip ediliyor. Özellikle sanayide kullanılan doğal gaz ve elektrik için tüm abonelere indirim haberinin araştırması yapılıyor. İşte doğal gaz ve elektrik indirimi ve faturalara ne zaman yansıyacağına ilişkin ayrıntılar...

DOĞALGAZA İNDİRİM Mİ GELİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu ve müjdeleri peş peşe sıraladı. Erdoğan doğal gaz indirim müjdesini, "Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre fazlasıyla yüksek kalan doğal gaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 oranında indirim yapıyoruz” şeklinde ifade etti.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından bazı detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarına, ''Arife Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi törenini yağacağız. Milletimize yeni müjdelerimiz olacak ve iki bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden 2 müjdeyi vermiş olalım. Elektrikte tüm abonelere yüzde 15 oranında indirim ve sanayide de doğal gaz kullanımına yüzde 20 oranında indirim yapacağız” diyerek müjdelerini paylaştı.

DOĞALGAZ İNDİRİMİ NE KADAR OLACAK?

Doğal gaz indirimi sanayi ve konutlarda yüzde 20 oranında olacak şekilde açıklandı. Nisan ayından itibaren geçerli olacak indirimde indirimli fiyatlar yine nisan ayında faturalara yansımış olacak.

Erdoğan müjdeli haberleri peş peşe verdiği açıklamasına, "İkincisi, sanayicilerimizin kullandığı doğal gaz tarifesinde nisan ayından itibaren yüzde 20 oranında indirim yapıyoruz” dedi.

Güvenlik korucularına da müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. Emekli oldukları için emekli maaşlarını düşük kalan yaklaşık 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz. Aynı zamanda, emekli vatandaşlarımızın da bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık” şeklinde konuşarak sözlerine nokta koydu.

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Binlerce geçici işçi için beklenen açıklamalar peş peşe geldi! İşte son durum!

Binlerce çalışanı ilgilendiriyor! O ücretler tam iki katına çıkarıldı! Bakan Bilgin resmen açıkladı!