Ekonomi

Doğalgaz faturalarını artık böyle de ödeyebilirsiniz! Büyük kolaylık getirildi! İşte detaylar!

İstanbul'da doğal gaz faturaları 31 Mayıs 2023'e kadar kredi kartına vade farksız taksit imkanı ile ödenebilecek. İşte detaylar!Açıklamada; İstanbulluların 1 Ekim 2022 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında doğal gaz faturalarını kredi kartına vade farksız taksit ile ödemeleri için 15 banka ile anlaşmaya sağlandığı duyuruldu

İBB iştiraki İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden (İGDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, doğal gaz faturaları 31 Mayıs 2023'e kadar kredi kartına vade farksız taksit imkanı ile ödenebileceği açıklandı. Açıklamada; İstanbulluların 1 Ekim 2022 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında doğal gaz faturalarını kredi kartına vade farksız taksit ile ödemeleri için 15 banka ile anlaşmaya sağlandığı duyuruldu.

Taksit sayısının bankalara göre 2 ile 5 arasında değişeceğinin altı çizilen açıklamada, "Halkbank faturalar için 5 taksit fırsatının olacağı belirtilirken Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finansbank, TEB ve Türkiye Finans 3, Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4, Akbank, Vakıf Katılım Bankası ve Vakıfbank ise 2 taksit olanağı sunacak" denildi.

İşte diğer detaylar...

12 AYA KADAR TAKSİT OLANAĞI!

İGDAŞ ile Vakıf Katılım Bankası arasında yapılan anlaşma ile başvuru yapan İstanbullulara faizsiz bir şekilde finansman desteği de sağlanacağının altı çizilerek, kampanya ile ilgili imzaların atıldığının haberi verildi. Anlaşma içerisinde abonelerin aldıkları finansman desteğini vade farksız ve masrafsız olarak 12 aya kadar taksitlendirebilecekleri de eklendi.

AİLE DESTEK PARASI NEREDEN ALINIR?

Aile destek ödemesinin başvuruları, e-Devlet sistemi üzerinden veya ikametgâh adresine bağlı olan 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılmaktadır. Başvuru sonucuna bağlı olarak Aile destek ödemesi yapılır.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile destek ödemelerine başvuran kişi veya kişilerin;

ADIMA SOSYAL YARDIM VAR MI?

Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulama yapabilirsiniz. Öncelikle e-Devlet hesabınıza giriş yapmalısınız. Ardından arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasına gelin ve "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne geleceksiniz. Daha sonra da sorgulamak için butona tıklayın. Adınıza sosyal yardım var mı yok mu öğrenebilirsiniz.

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOGG satış fiyatı ne kadar?

Web tapu işlemleri nelerdir?