Ekonomi

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını açıkladı.Ziraat Bankası, Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek seferde fatura ödemelerinde 3 taksit uygulanacağını resmi internet sitesinde duyurdu

Ziraat Bankası, kampanyalarını resmi internet sitesinde tek tek duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek seferde fatura ödemelerinde 3 taksit uygulanacağını resmi internet sitesinde duyurdu. Kartınızın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile kampanyaya katılabilirsiniz. Peki kampanyaya nasıl katılınır? İşte detaylar...

 

 

Kampanya Koşulları: Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile 31 Mayıs 2022’ye kadar İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yapılacak tek çekim fatura ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı!

Ege Haber'de yer alan habere göre; kampanyaya 01 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalı ile katılım sağlanabilir. SMS ile katılım için asıl kart sahipleri “IGDAS” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757’ye SMS göndermelidir. Bankkart Başak kartlar için asıl kart, asıl kartın bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonundan SMS göndermelidir.

Kampanyaya ulaşım kartı başvurusunda bulunabilecekler. Katılımcı İGDAŞ'ın faturaları vezne olarak ödenecek ve ödemeler igdas.istanbul üzerinden yapılacaktır.

Bankkart kredi kartı uygulaması ile yapılan çalışmalar arasında yer almaktadır. Ek kartlarla yapılacak ödemeler esas alınacak harcamalara yapılacaktır. Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları ile katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya katılmadan önce ödenmiş doğalgaz faturası ödemeleri ve iptal edilen işlemler kampanyaya dâhil olmayacaktır. Kampanyaya katılmak için yurtiçinden gönderilecek olan tüm SMS’ler ücretsizdir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Doğalgaz faturalarında müjde! 120 TL'den fazla gelenler dikkat!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?