Ekonomi

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? 2022 doğalgaz yardımı ne zaman? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımının ne zaman yatıracağı sorusu şu sıralarda sıklıkla araştırılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!Doğal gaz desteğinden yararlanmak isteyenlerin e-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapması gerektiği dile getirdi

ÖDEMELER RESMEN BAŞLADI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı açıklamasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2 bin 500 TL’ye kadar olan doğal gaz desteği verileceğini duyurdu. Doğal gaz desteğinden yararlanmak isteyenlerin e-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapması gerektiği dile getirdi. O ödemeler resmen başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol etmelisiniz.

İşte haberin detayları…

BAKANLIKTAN 336 BİN HANEYE DESTEK!

Kış döneminde bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvurular e-Devlet üzerinden 5 Eylül tarihinde başladığını ifade eden Bakan Derya Yanık, “Başvuruda bulunan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızca hak sahipliği onaylanan 336 bin hanemize toplam 271,7 milyon TL’lik destek verdik” diye konuştu.

ÖDEMELER YILLIK OLARAK 900 – 2.500 TL ARASINDA OLDU!

Sözlerine şu şekilde devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “İhtiyaç sahibi hanelere dair hayata geçirdiğimiz Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemelerimiz başladı. Isıl harita baz alınarak belirlediğimiz destek tutarımız yıllık 900 TL – 2. 500 TL arasında değişiyor” diye konuştu.

Doğal Gaz Tüketim Destek Programı’ndan artık daha fazla hanenin yararlanmak için yeni düzenlemeler yapıldığını ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, açıklamasının devamında şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine dair başvurular sürüyor. Önceki dönemimiz içinde yer almayan kiracılar da destek kapsamının alanına aldık. Bu doğrultuda başvuru şartları uygun olan ev sahibi veya kiracı olarak ikamet eden, mesken niteliğinde hanelerde yaşayan kişilere destekten yararlanabilecek.”

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Vatandaşlarımız, e-Devlet sistemi üzerinden yaptıkları başvuruları onaylandıktan hemen sonra PTT’ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten faydalanabilirsiniz. Öte yandan ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlarımızın da destek miktarı kartlarına yatırılacaktır” şeklinde konuştu.

Hyundai H-100 kamyonet kasım ayında ne kadar? Hyundai H-100 kamyonet 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

İş Bankası son 1 gün kaldığını duyurdu! Bilen değil elini çabuk tutan kazanıyor! İşte detaylar!

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!